Mogelijk spoedig onthulling Battlefield 1943: Pacific

Van 6 tot 8 februari vindt in New York het Comic Con evenement plaats, waar uiteraard ook ruimte is om wat nieuwtjes op te duiken omtrent aankomende games. Volgens een schema van Electronic Arts kunnen we tijdens het evenement ook rekenen op een onthulling van een nieuwe game, want op de lijst stond niets minder dan Battlefield 1943: Pacific vermeld. Men zou ansichtkaarten verspreiden van de game, wat er uiteraard op lijkt te wijzen dat er aan een nog niet aangekondigde Battlefield-game gewerkt wordt.

Volgens de eerste berichten (lees: geruchten) zal Battlefield 1943: Pacific zich tijdens de Tweede Wereldoorlog afspelen, logischerwijs in het Pacifische gebied. De game zou in ontwikkeling zijn voor de Xbox 360 en PlayStation 3, al is het nog onduidelijk wie verantwoordelijk is voor de ontwikkeling. DICE lijkt het met Battlefield: Heroes en Bad Company 2 al druk genoeg te hebben.

We zullen hier vrijwel zeker spoedig meer over horen…

  1.   
    Machtaman's avatar

    Dit vind ik dom Battlefield is en moet voor de pc blijven en niet voor de consoles 🙄

  2.   
    Bello 2185's avatar

    Ik vind het echt stom dat ze alleen maar voor de consoles blijven maken en gewoon al hun PC fans vergeten. Ik wil gewoon een BF3 alleen voor PC. 😥

  3.   
    ChielB's avatar

    Vergeet niet dat het nog maar hele prille geruchten zijn, dus treur niet te vroeg zolang er geen officiële aankondiging is geweest. 😉

  4.   
    GraveDevil's avatar

    Wat zich tussen Japan en Amerika heeft afgespeeld tijdens Wo II kan me gek genoeg niet zoveel schelen eigenlijk. Mocht deze voor de pc komen, dan laat ik hem voor wat het is. Eerst speelt alles zich af in Normandië, nu gaat alles zich afspelen in het Pacifishe gedeelte. Waarom niet meer richting operatie Barbarossa en Scandinavië. Daar zijn bijna geen games van. Als ze dan toch nog zo nodig met Wo II bezig willen zijn, gaat dat beter verkopen denk ik.

  5.   
    martyntjee's avatar

    GraveDevil schreef, "Wat zich tussen Japan en Amerika heeft afgespeeld tijdens Wo II kan me gek genoeg niet zoveel schelen eigenlijk. Mocht deze voor de pc komen, dan laat ik hem voor wat het is. Eerst speelt alles zich af in Normandië, nu gaat alles zich afspelen in het Pacifishe gedeelte. Waarom niet meer richting operatie Barbarossa en Scandinavië. Daar zijn bijna geen games van. Als ze dan toch nog zo nodig met Wo II bezig willen zijn, gaat dat beter verkopen denk ik."

    wil is een egt goeie game idd van barbarossa of desert rats ofzow ( wat cod 2 al onwijs goed deed trouwens)
    maar vind persoonlijk het europa theatre leuker dan pacific 🙂

  6.   
    -050- Critical's avatar

    hmmm ik wil eigenlijk gewoon een grafisch opgepoetste en betere battlefield 2 😛 en uiteraard voor de pc:X beetje de core-fans vergeten

  7.   
    ckerigon's avatar

    )wtw(Critical schreef, "hmmm ik wil eigenlijk gewoon een grafisch opgepoetste en betere battlefield 2 😛 en uiteraard voor de pc:X beetje de core-fans vergeten"

    Idd ik ben het daar mee eens ze moeten gwn een vettere nog betere BF2 maken en een keertje ophouden met die WOII shit… (mijn mening)

  8.   
    Baker502's avatar

    Het gaat weer over de 2e wereld oorlog er is al een trailer weergegeven en ze zeggen dat het dat je het kan downloaden tegen een prijs natuurlijk, en er zij 3 maps en kan met 24 man 🙄 online.

  9.   
    Bello 2185's avatar

    Ik lees net dat deze ook op PC komt!!! 😀

  10.   
    ChielB's avatar

    De officiële aankondiging is er inmiddels. BF1943 wordt een opwarmertje deze zomer voor Bad Company 2. En beide games komen ook naar de PC. 8)

  11.   
    Dotz's avatar

    Waar ligt het pacificie gebied? ‘K ben nooit goed geweest in Topgrafie.. 😛

  12.   
    Teunb's avatar

    Ah, mooi, weer es een bftje voor de pc 🙂

  13.   
    PixelShooter's avatar

    Dotz schreef, "Waar ligt het pacificie gebied? ‘K ben nooit goed geweest in Topgrafie.. 😛 "

    De zee tussen Japan en Amerika 😉

  14.   
    jungler's avatar

    ik wil gou meer zien van deze game 🙂