Rockstar onthult Red Dead Redemption

Rockstar Games heeft vandaag onthuld dat er gewerkt wordt aan de westerngame Red Dead Redemption, een vervolg op het in 2004 verschenen Red Dead Revolver. De ontwikkeling is in handen van Rockstar San Diego en de game wordt in de herfst van dit jaar verwacht voor de Xbox 360 en PlayStation 3. We hebben ook meteen de eerste screenshots van deze game mogen ontvangen.

Red Dead Redemption speelt zich af in het Wilde Westen rond het begin van de 20e eeuw, een tijd waarin de gevaarlijke, uitgestrekte gebieden steeds meer moeten toegeven aan de invloed van de regering en de groei van het Industriële Tijdperk. Het verhaal draait om de voormalige bandiet John Marston en neemt ons mee op een groots avontuur over de Amerikaanse grens. Verwacht een open wereld om te verkennen vol dorpjes, prairies met gevaarlijke dieren en verraderlijke bergpassen. Tijdens je reis raak je regelmatig verzeild in hevige vuurgevechten en strijd je met en tegen diverse unieke personages.

Red Dead Redemption is zodoende een episch verhaal over de ondergang van het Wilde Westen en alle schietgrage mensen in deze regio. Aan de basis van de game ligt de krachtige RAGE engine van Rockstar, die voor mooie graphics en een sfeervolle wereld moet zorgen.

Red Dead Redemption verschijnt in de herfst van dit jaar voor de Xbox 360 en PlayStation 3.

[SCREENSHOTS]

  1.   
    RinusReetRidder's avatar

    Gaaf! 8) Een 2e Call of Juarez en deze game… geweldig voor liefhebbers van het wilde westen 😀

  2.   
    nick7's avatar

    De graphics kunnen nog beter, maar het duurt nog even voor ie uit is. Maar lijkt me wel een leuk spel 🙂 .

  3.   
    Dy-88's avatar

    hmmm… interessant, hopelijk word het geen flop.
    de screenshots zijn dan ook niet mooi

  4.   
    RinusReetRidder's avatar

    Zijn pas screens van een vroege alfa versie lijkt me. Ik vind ze toch best sfeervol. En de engine is hetzelfde als die van GTA 4 dus de graphics worden vast wel goed genoeg. 8)

  5.   
    NLkevvNL's avatar

    dit lijkt me nou lauw

  6.   
    ChielB's avatar

    RinusReetRidder schreef, "Zijn pas screens van een vroege alfa versie lijkt me. Ik vind ze toch best sfeervol. En de engine is hetzelfde als die van GTA 4 dus de graphics worden vast wel goed genoeg. 8) "

    Dat klopt. De screenshots zullen inderdaad uit een hele vroege build afkomstig zijn en de engine is dezelfde als die van Grand Theft Auto IV, dus dat moet veel mensen toch hoopvol stemmen. 🙂

  7.   
    Ken2BE's avatar

    Een soort GUN

  8.   
    MelvinK's avatar

    Wow ziet erg wel strak uit 😀

  9.   
    JonsoN's avatar

    And again… no pc..

  10.   
    M@tthijs's avatar

    Ziet er leuk uit, maar als het niet voor de pc is, houdt het voor mij op 😥 Gelukkig komt het vervolg van call of juarez wel op de pc 😀

  11.   
    GraveDevil's avatar

    Ken2BE schreef, "Een soort GUN"

    Inderdaad. Ik kreeg spontaan déja-vu’s toen ik die screens bekeek. Echt precies Gun, zelfs de omgevingen. Maar Rockstar zit erachter en Gun was ook geweldig, dus ik hou deze even in de gaten 🙂

  12.   
    Serg1337's avatar

    GraveDevil schreef, "

    ”Ken2BE” schreef, "Een soort GUN"

    Inderdaad. Ik kreeg spontaan déja-vu’s toen ik die screens bekeek. Echt precies Gun, zelfs de omgevingen. Maar Rockstar zit erachter en Gun was ook geweldig, dus ik hou deze even in de gaten :)"

    Me 2 🙂 maar ik denk niet dat de game wat voor mij zal zijn.

  13.   
    joramovic's avatar

    is het al bekend of het 3p of fp wordt, ik hoop fp dan is de actie veel intenser

  14.   
    Machtaman's avatar

    Rockstar + games waar je vrij bent = Topper

  15.   
    cpt of war's avatar

    kennen jullie deze voorganger niet op de gewoone xbox het is geen gun maar wel donder lijp 😛

  16.   
    Chikin's avatar

    Lijk me wel leuk

  17.   
    Vinstaro's avatar

    Word dit een free roaming dan, want dan word het echt normaal vet ik vind cowboy spellen geweldig en dan ook nog free roaming gewoon dat je paarden kan kopen kleding hoeden lijkt me echt fucking vet!