Onechanbara-games vanaf 27 februari in Europa

Als Japanse ontwikkelaars ergens goed in zijn, dan is het wel het maken van games met zeer vreemde combinaties. Ontwikkelaar Tamsoft leek het wel een leuk idee om hete meiden in uitdagende pakjes te laten vechten met zombies en dat kunnen we eind deze maand doen in Onechanbara: Bikini Zombie Slayers voor de Wii en Onechanbara: Bikini Samurai Squad voor de Xbox 360.

De Onechanbara-serie is al tijden zeer populair in Japan en binnenkort komen de games ook naar Europa. We kunnen namelijk spoedig ontdekken hoe deze combinatie uitpakt, want vandaag is bevestigd dat de games op 27 februari verschijnen.

In Onechanbara: Bikini Zombie Slayers en Onechanbara: Bikini Samurai Squad draait het om de bijzondere combinatie van mooie meiden en zombies. In de game kan je spelen met de ‘hot girls’ Aya of Saki, zowel als singleplayer als ook in een co-op modus. Hierbij zal je op bloederige wijze af gaan rekenen met diverse zombies, waarbij je zwaard je grootste hulpmiddel is. Zowel Aya als Saki heeft een eigen vechtstijl en er zijn diverse combo’s en moves vrij te spelen gedurende de game. De Wii-versie van Onechanbara: Bikini Zombie Slayers zal uiteraard volledig gebruik maken van de Wii-afstandsbediening om in te hakken op alle vijanden.

Onechanbara: Bikini Zombie Slayers en Onechanbara: Bikini Samurai Squad verschijnen 27 februari respectievelijk voor de Nintendo Wii en Xbox 360.

Meer Onechanbara: Bikini Zombie Slayers

 1.   
  )GN(-Erik's avatar

  Rare japanse games ๐Ÿ˜€ Jammer genoeg niet voor de PC, maar alsnog wel grappig ๐Ÿ˜›

 2.   
  Serg1337's avatar

  WTF OMG ik heb het gevoel dat ik dit wel heel lang kan blijven spelen zonder te slachten ๐Ÿ˜†

 3.   
  /DareDevil's avatar

  OMG die japanners zijn altijd zo smerig met die manga chicks hetzelfde als met Soul Calibur ook echt pathetic ๐Ÿ˜ก

 4.   
  Ma-x-rinus's avatar

  Bommeltje schreef, "OMG die japanners zijn altijd zo smerig met die manga chicks hetzelfde als met Soul Calibur ook echt pathetic ๐Ÿ˜ก "

  Dit lijkt mij dus echt heel vet voor de Wii =D.. het ziet er ook nog goed uit ^^

 5.   
  Serg1337's avatar

  Ma-x-rinus schreef, "

  ”Bommeltje” schreef, "OMG die japanners zijn altijd zo smerig met die manga chicks hetzelfde als met Soul Calibur ook echt pathetic ๐Ÿ˜ก "

  Dit lijkt mij dus echt heel vet voor de Wii =D.. het ziet er ook nog goed uit ^^"

  ow ja het is voor de wii… maar er staat MULTI, welke consoles krijgen hem dan ook?

 6.   
  JonsoN's avatar

  Serg-117″]

  ”Ma-x-rinus schreef, "[quote=”Bommeltje” schreef, ".."

  Dit lijkt mij dus echt heel vet voor de Wii =D.. het ziet er ook nog goed uit ^^"

  ow ja het is voor de wii… maar er staat MULTI, welke consoles krijgen hem dan ook?[/quote]

  Onechanbara: Bikini Zombie Slayers en Onechanbara: Bikini Samurai Squad verschijnen 27 februari respectievelijk voor de Nintendo Wii en Xbox 360.
  zucht..

 7.   
  Serg1337's avatar

  oops sorry… niet gezien ๐Ÿ˜ณ