Ontwikkeling Faith and a .45 voorlopig gestopt

We hebben al bijna een jaar niets gehoord van Faith and a .45, dat in ontwikkeling is bij Deadline Games. Chris Mottes, de algemeen directeur van Deadline Games, laat vandaag weten dat de ontwikkeling van deze game voorlopig is gestopt. Men werkt ook al een tijd aan de game Watchmen: The End is Nigh en om deze game tegelijk met de gelijknamige film uit te brengen, was alle mankracht nodig voor dit project.

Een andere reden die onlangs aan het licht kwam, is het feit dat Faith and a .45 nog zonder uitgever zit na de fusie van Activision en Blizzard vorig jaar. De game is hoe dan ook voorlopig op een laag pitje komen te staan. Mogelijk dat een andere uitgever zich spoedig aandient, zodat het spel alsnog afgemaakt kan worden.

Het nieuwste project van ontwikkelaar Deadline Games, die eerder al verantwoordelijk was voor onder meer de actiegame Total Overdose, is Faith and a .45. Dit is een actievolle co-op game, waarbij alles draait om het koppel Luke en Ruby ten tijde van de Grote Depressie. Luke en Ruby hebben nogal wat problemen met een rijke, en vooral corrupte, olie-magnaat en krijgen dan ook behoorlijk wat vijanden achter zich aan. Dit alles staat aan de basis van een epische road-movie, waarbij veel cinematics, een grote focus op de personages en co-op gameplay centraal staan.

Faith and a .45 heeft nog geen releasedatum en verschijnt voor de PC, Xbox 360 en PlayStation 3.

 1.   
  RinusReetRidder's avatar

  Klonk wel als een leuke game, hopelijk dat een andere uitgever nog komt.

 2.   
  M@tthijs's avatar

  Dan baal je denk ik ook wel, heel lang aan iets gewerkt, met als uiteindelijke resultaat dat je werk in de prul wordt gegooid…. 🙄

 3.   
  JonsoN's avatar

  ”Bijltje93″ schreef, "Dan baal je denk ik ook wel, heel lang aan iets gewerkt, met als uiteindelijke resultaat dat je werk in de prul wordt gegooid…. 🙄 "

  Fail.. Het werk is stilgezet.. niet weggegooid.. Lees n keer goed..