PROTOTYPE in de planning voor juni

Begin 2008 werd al duidelijk dat de veelbelovende game PROTOTYPE pas laat dat jaar zou gaan verschijnen, mogelijk in de de herfst. Later liet uitgever Sierra weten dat de game toch nog was uitgesteld tot 2009, waardoor we nu nog altijd op de game wachten.

Volgens een recente mailing lijkt het wachten nog maar een paar maanden te duren, want volgens het bericht verschijnt PROTOTYPE medio juni. Het is nog onduidelijk of de game wereldwijd uitgebracht zal worden in juni of dat het alleen om een Amerikaanse releasedatum gaat. We houden jullie op de hoogte.

Bij Prototype zijn er gigantische hoeveelheden mensen op straat, er is heel veel detail in de omgevingen en er is een bijzondere hoofdpersoon. Deze hoofdpersoon gaat door het leven als Alex Mercer, een genetisch gemodificeerde held die wolkenkrabbers aan de buitenkant kan beklimmen en tegenstanders met één mep doormidden hakt. Die capaciteiten heeft hij hard nodig als een mutatievirus uitbreekt in hartje New York en er een oorlog ontstaat tussen de mutanten en het leger. Alex is officieel een mislukt experiment, maar dat betekent wel dat hij in het dagelijks leven iedereen kan zijn door het DNA over te nemen van anderen (en die personen daarmee te doden). Je kunt je omgevingen beïnvloeden en (militaire) voertuigen gebruiken tegen alles en iedereen.

Lees voor meer informatie over PROTOTYPE ook eens onze Fast Forward!

PROTOTYPE verschijnt in juni voor de PC, PlayStation 3 en Xbox 360.

  1.   
    Silent Assasin's avatar

    deze komt echt op mijn lijstje! kga hem gewoon pre-orderen 😀 kijk er egt naar uit! hou wel van die spellen met veel bloed, en een beetje wolkenkrabbers beklimmen 😀

  2.   
    M@tthijs's avatar

    Lijkt mij echt een vette game 😀

  3.   
    /DareDevil's avatar

    Leipe shit ik ga deze mischien wel halen:)

  4.   
    mitchelltje9's avatar

    dti spel ga ik egt wel halen 😀

  5.   
    Tha Saint's avatar

    Dat duurt egt veel te lang, man 😥

  6.   
    Maotes's avatar

    Ik kijk nog of ik ‘m ga kopen. Voorlopig heb ik al een heel lijstje met games die ik zowieso nog moet gaan kopen :).

  7.   
    ..:BlackPanther:..'s avatar

    Was het al maar juni 8)

  8.   
    Kiddied Grinder's avatar

    Ik vind dit echt een vet gaaf spel en gaat natuurlijk zo snel mogelijk in mijn 360 😀