Nieuwe map ‘Sandbox’ voor Halo 3

Altijd al weer eens terug willen keren naar je jeugd? Het is eindelijk weer mogelijk, alleen zul je dit keer voor je leven moeten vechten. Bungie heeft namelijk een screenshot uitgebracht dat een nieuwe map, genaamd Sandbox, laat zien van het Mythic Map Pack voor Halo 3.

Sandbox lijkt erg op het Sand Trap level, maar dan kleiner. Er zijn genoeg plekken om op te klimmen en zo vanaf boven je tegenstander neer te knallen. Ook kun je, als je goed kijkt, zien dat de blokken beweegbaar lijken. Dit zal uiteraard een mooie nieuwe dimensie teweeg brengen.

Halo 3 gaat logischerwijs verder waar het verhaal van deel twee ophield. Master Chief komt terug van zijn reis, terwijl er nog altijd een gigantische oorlog woedt tussen het menselijke ras, de Covenant en de Flood. De beroemde stem van Cortana spreekt in trailers over ‘het einde van de aarde’ als de oorlog een dramatisch eind tegemoet loopt.

De Brutes zijn voorzien van Spike Grenades en Spike Rifles. De Spike Grenades beloven veel onheil, wat voor velen als muziek in de oren klinkt. Wanneer deze granaten ontploffen zullen er diverse scherpe projectielen rondvliegen. Natuurlijk klinkt dit als een doodnormale granaat, maar wat ze zo speciaal maakt is dat ze aan muren kunnen kleven. Nog een nieuw wapen is de nieuwe Spartan Laser. Dit wapen is moeilijk te beheersen, maar bij een voltreffer kan dit speeltje een voertuig in één keer uitschakelen.

De multiplayer van Halo 3 bevat natuurlijk een lading nieuwe maps . Voorbeelden hiervan zijn Valhalla, Snowbound en High Ground die men kan vergelijken met de maps Blood Gulch, Zanzibar en Frostbite. Nieuw in de multiplayer is de ‘Mancannon’; het hulpmiddel om je snel te transporteren. Duidelijk te zien in diverse trailers is de originele lichtval met HDR-effecten en prachtige schaduwen en reflecteringen. Daarbij kan de omgeving volgens de makers aanzienlijk groter worden weer gegeven, waardoor je verder in de verte kan kijken.

Finish the Fight met onze review!

Halo 3 is verschenen voor de Xbox 360.

[SCREENSHOTS]

 1.   
  Sarge's avatar

  Ziet er wel mooi uit 8)

 2.   
  Kilerden's avatar

  jah word weer lauw 😛

 3.   
  craz's avatar

  Is die map al uit of moet die nog uitgebracht worden?

 4.   
  Krizzle's avatar

  Oh ziet er vet uit inderdaad! Is er eigenlijk al een releasedate voor het map pack?

 5.   
  Serg1337's avatar

  Krizzle schreef, "Oh ziet er vet uit inderdaad! Is er eigenlijk al een releasedate voor het map pack?"

  als er een releasdate is dan ken ik hem nog niet… maar ik heb gehoord dat je de 3 mythic maps mee krijgt met de halo wars special edition. nu wil ik graag weten of dat waar is! dan ga ik de SE bestellen inplaats van de normale 😀

 6.   
  delta62's avatar

  Je krijgt 3 maps van het Mythic map pack bij de Halo Wars limited Edition. Deze 3 maps komen half maart op Xbox live marketplace. De andere 3 maps van het mythic map pack komen Rond de release van Halo 3: ODST.

 7.   
  Serg1337's avatar

  ”delta62″ schreef, "Je krijgt 3 maps van het Mythic map pack bij de Halo Wars limited Edition. Deze 3 maps komen half maart op Xbox live marketplace. De andere 3 maps van het mythic map pack komen Rond de release van Halo 3: ODST."

  ja ik had het al gevonden op ensemble zn site, maar alsnog bedankt 😀 .
  en over de andere helft van de mythic map pack, die komt uit met halo 3:ODST (dus niet appart) zodat je de laatste vidmaster achievement kunt halen, heb je ze allemaal… an krijg je Recon armor 🙂 (vandaar dat het eerst halo 3:recon was) dus wil je recon koop halo 3: ODST (tenminste dat heb ik allemaal gehoord en zo ong. gelezen op bungie.net) ^^

 8.   
  delta62's avatar

  ”Serg-117″ schreef, "[quote=”delta62″]Je krijgt 3 maps van het Mythic map pack bij de Halo Wars limited Edition. Deze 3 maps komen half maart op Xbox live marketplace. De andere 3 maps van het mythic map pack komen Rond de release van Halo 3: ODST."

  ja ik had het al gevonden op ensemble zn site, maar alsnog bedankt 😀 .
  en over de andere helft van de mythic map pack, die komt uit met halo 3:ODST (dus niet appart) zodat je de laatste vidmaster achievement kunt halen, heb je ze allemaal… an krijg je Recon armor 🙂 (vandaar dat het eerst halo 3:recon was) dus wil je recon koop halo 3: ODST (tenminste dat heb ik allemaal gehoord en zo ong. gelezen op bungie.net) ^^[/quote]

  klopt 🙂

 9.   
  Kilerden's avatar

  das best wel slecht, eerst was recon nog speciaal, nu niet meer als dat gaat gebeuren 🙁

 10.   
  Serg1337's avatar

  ROFL… mischien komt Assasin armor toch nog uit? 😆

 11.   
  RatedRforRay's avatar

  Lijkt me gaaf, maar wel een kleine map..Maar k kan nie w8e 🙂

 12.   
  Rijstekorrel's avatar

  ziet er idd mooi uit