Epic werkt hard aan probleem PC-versie Gears of War

De originele Gears of War was voor de Xbox 360 een enorm succes en na enig wachten was de PC eind 2007 ook aan de beurt. We zijn inmiddels ruim en jaar later en uit het niets blijkt een vrij bijzonder probleem met de PC-versie op te duiken. Door het verlopen van een digitaal certificaat van Windows krijgen spelers tijdens het laden van Gears of War voor de PC de melding: “You cannot run the game with modified executable code. Please reinstall the game.”

Epic heeft laten weten hard aan dit probleem te werken om zo spoedig mogelijk een patch uit te brengen. Aangezien het certificaat blijkbaar op 29 januari verloopt, is een tijdelijke oplossing het aanpassen van de klok op je PC naar een willekeurige datum voor 29 januari, om zo het probleem te omzeilen.

In Gears of War speel je als gevangene Marcus Fenix tegen een nieuw soort vijanden, genaamd ‘Locust Horde’. Gears of War is een derde persoons shooter die gebruik maakt van de Unreal 3-engine. De game heeft hoge ogen gegooid op met name het grafische vlak. Levensechte personages, een wereld die volledig interactief is te gebruiken (dekking is heel erg belangrijk in het spel) en een A.I. die onovertroffen is, maken Gears of War tot een echte killergame.

Wil je meer weten over Gears of War? Lees dan eens onze Xbox 360-review en PC-review.

Gears of War is inmiddels uitgekomen voor de Xbox 360 en PC.

  1.   
    JonsoN's avatar

    Vaag?.. dat dit probleem zich na ruim een jaar ng laat zien..

  2.   
    mitchelltje9's avatar

    wtf ๐Ÿ‘ฟ

  3.   
    Spam-Fischer's avatar

    jah hoor nu pas

  4.   
    Masterchief's avatar

    dacht dat die game niet nog meer kon falen…..verkeerd gedacht ๐Ÿ˜›

  5.   
    Ika Q's avatar

    Epic fail ๐Ÿ˜†

  6.   
    DutchFreeze's avatar

    ”mikeymaster6″ schreef, "jah hoor nu pas"

    eehm ja nu pas… als ik bv na 01/2011 nog antivirus van pada wil gebruiken zegt ie ook dat het niet werkt omdat er gene licentie meer is… licenties duren meestal langer dan 1 jaar hoor ๐Ÿ˜‰ kijk maar naar je bankpas of idkaart

  7.   
    7lotus94's avatar

    Hmmm, gekke fout!

  8.   
    Stranqer's avatar

    ja dit is wel vaag