Bekijk nu nog meer co-op beelden van Resident Evil 5

Eerder hadden we al soortgelijke gameplaybeelden van Resident Evil 5, maar ‘meer’ is nooit weg en dus trakteren we jullie op nog een extra portie co-op gameplay met Chris en Sheva in Afrika.

Resident Evil 5 is uiteraard weer een third-person actie/horrorgame. De setting is deze keer de bloedhete Afrikaanse staat Kijuju en ditmaal heb je Chris Redfield onder de knoppen, een oude bekende uit de eerdere Resident Evil-titels. Chris is aan het werk gegaan voor de organisatie BSAA en namens dit bedrijf wordt hij naar Afrika gestuurd om een wereldwijde epidemie te voorkomen.

Naast verschillende vijanden moet je het ook opnemen tegen de hitte. Je kunt namelijk niet te lang in de zon blijven en moet af en toe de schaduw opzoeken. Ook licht speelt je parten in de game, want je ogen moeten zo nu en dan namelijk wennen aan donkere of lichte omgevingen. Daardoor wordt je zicht tijdelijk slechter, wat natuurlijk de nodige schrikmoment oplevert. Gelukkig krijg je hulp van de charmante dame Sheva, wat zowel in singleplayer als coöperatief mogelijk is.

Resident Evil 5 verschijnt 13 maart voor de PlayStation 3 en Xbox 360.

 1.   
  /DareDevil's avatar

  Zekers vet 😆

 2.   
  Enhanced's avatar

  Echt mooi! En hij komt ook op de pc uit btw, maar dan wat later 😉

 3.   
  NoFearz's avatar

  wow, ik vind zulke games echt tof ook met coop. Als de demo me bevalt zal ik het cker ooit eens kopen. Ik download nu de demo.

 4.   
  Rickass93's avatar

  Heb de demo gespeeld, en ik moet zeggen dat het wel even oefenen is voordat je het onder de knie hebt. 😉

 5.   
  NoFearz's avatar

  net gespeeld. Vind de controls maar moeilijk en sloom te gebruiken. En ik heb geen flauw idee wanneer je die special kicks kan gebruiken. Zoals hook/stomp met actie knop.

 6.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Heb Gisteren de Collectors Edition besteld nu maar wachten tot 13 maart 😥

  Edit Resident Evil 5 komt ook naar Pc of niet??

  NoFearz schreef, "net gespeeld. Vind de controls maar moeilijk en sloom te gebruiken. En ik heb geen flauw idee wanneer je die special kicks kan gebruiken. Zoals hook/stomp met actie knop."

  Dat gebeurd net als in Resident Evil 4 eerst moet je zun gast eerst even verwonden en daarna als ie zich probeert te herstellen vlak bij hem staan en dan krijg je je knoppen te zien om een speciale aanval uit te voeren. 🙂

 7.   
  Gerjann's avatar

  is dit ook voor offline co-op???? Splitscreen op de bank met een maat?!:D

 8.   
  /DareDevil's avatar

  ”GerJan 16″ schreef, "is dit ook voor offline co-op???? Splitscreen op de bank met een maat?!:D"

  Ja er is online en offline co-op 🙂

 9.   
  NoFearz's avatar

  heb coop zostraks met een vriend gespeeld. Allebei de missies gecomplete. Toch wel moeilijk die leiders(of hoe je ze wilt noemen) cker als je weinig ammo hebt.

 10.   
  Alias's avatar

  Mooie muziek die er bij zit past er goed bij. 🙂 Weet alleen niet of de game iets voor me is, is/komt er een demo voor de pc versie?

 11.   
  /DareDevil's avatar

  Alias schreef, "Mooie muziek die er bij zit past er goed bij. 🙂 Weet alleen niet of de game iets voor me is, is/komt er een demo voor de pc versie?"

  Er komt waarschijnlijk geen PC versie

 12.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Bommeltje schreef, "

  ”Alias” schreef, "Mooie muziek die er bij zit past er goed bij. 🙂 Weet alleen niet of de game iets voor me is, is/komt er een demo voor de pc versie?"

  Er komt waarschijnlijk geen PC versie"

  Zeker weten?? want Hier kun je die al bestellen 😉