Motorstorm: Pacific Rift krijgt spoedig een eerste update

De off-road racegame Motorstorm: Pacific Rift liet in onze review al een behoorlijke indruk achter. Sinds de release, eind vorig jaar, zijn de mensen bij Evolution Studios hard aan het werk gegaan met diverse grote updates. De eerste grote update zal volgens de berichten zeer binnenkort online verschijnen en hiermee moeten diverse bugs geplet worden. Ook worden enkele tweaks doorgevoerd, om de algemene gameplay nog beter te maken.

Nog voor de release van deze tweede Motorstorm liet de ontwikkelaar al weten dat er genoeg gratis extra content zou verschijnen. Daar hoeven we met deze update nog niet op te rekenen, maar in de nabije toekomst kunnen we dus nog wat verwachten.

Motorstorm: Pacific Rift is het razendsnelle vervolg op de eerste Motorstorm-game, die in 2007 als launchgame voor de PlayStation 3 verscheen. Verwacht in dit tweede deel een tropische omgeving, zestien tracks met meerdere routes, split-screen voor vier spelers, online met maximaal 16 gamers, veel water, hindernissen en monster trucks!

Lees meer over Motorstorm: Pacific Rift in onze review!

Motorstorm: Pacific Rift is inmiddels verschenen voor de PlayStation 3.

  1.   
    jungler's avatar

    ik heb al op deze game 63 % trophies ๐Ÿ˜€
    die doe alle tijdritten met alle wagens op elk parcour laat ik maar voor later ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ˜‰ heeft iemand ze allemaal?