Meer De Blob games op komst

Als een game goed verkoopt is een vervolg vaak onontkoombaar. THQ heeft vandaag bekend gemaakt dat door het grote succes van De Blob, waarvan er 80.000 exemplaren meer zijn verkocht dan van Wario Land: The Shake Dimension, er meer games van De Blob zullen komen.

  “We’re pleased with de Blob’s performance worldwide. It’s a great intellectual property and you can tell your readers to expect to see more of de Blob in the future.”

De Blob is een actie- en puzzelgame waarin je de buitenaardse stad Chroma moet verkennen en bevrijden van het kwaad. De monochrome I.N.K.T. Corporation heeft de macht over de stad overgenomen en alle kleur en vrolijkheid uit het dagelijkse leven verbannen. Spelend als de Blob ga je op avontuur om Chroma weer tot leven te wekken door gebouwen, landsgrenzen en inwoners van een vrolijke dosis kleur te voorzien. Dit alles kan als singleplayer gespeeld worden, maar het is ook mogelijk om met vier spelers een split screen multiplayer te spelen.

De Blob is inmiddels verschenen voor de Wii en de IPhone. Ergens in 2009 zal ook een versie voor de Nintendo DS verschijnen.

Ben je benieuwd wat wij vonden van De Blob? Lees dan hier de review voor de Nintendo Wii.

 1.   
  DutchFreeze's avatar

  tja waarom zuo je het ook niet doen heh ๐Ÿ˜› het ging over de toonbank als warme broodje op een koude winterdag volgens mij ๐Ÿ˜‰

 2.   
  )GN(-Erik's avatar

  De originele PC versie van die utrechtse studenten blijft ook nog wel tof ๐Ÿ™‚

 3.   
  Dy-88's avatar

  van mij magt De Blob een andere richting op, een beetje meer actie ofzo of als de blob een keer in oorlog komt maar dan met *inkt guns* bv, en dan schiet ie die gassies dood ๐Ÿ˜›

  maarja, ik vond het best tegenvallen hopelijk komen er in de volgende delen ”meer” actie ๐Ÿ˜ณ