Lord of the Rings Online probeert spelers terug te lokken

Spelers van Lord of the Rings Online blijven niet allemaal plakken, zo blijkt uit een nieuwe actie. Hiermee wordt getracht ex-spelers van de game terug in de wereld te halen.

De actie houdt in dat voormalig spelers van de game tussen 2 en 9 februari een week gratis mogen spelen. Hierbij zullen monsters in de gamewereld ook nog eens special item drops genereren. De actie is mogelijk alleen voor Europese spelers van de game; goed nieuws voor ons dus een keer. Kijk voor meer informatie op http://community.lotro-europe.com/news.php?id=8963.

Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar is de eerste MMORPG gebasseerd op J.R.R. Tolkien’s boeken van Lord of the Rings. In deze game creëer je een eigen held die zijn roem moet halen uit de strijd om Midden-Aarde. Dit doe je met behulp van de legendarische wapens die je zelf zult moeten vinden en waarmee je de talloze strategische gevechten aan gaat. Ook in deze MMORPG moet je natuurlijk je unieke reputaties opbouwen en hiermee je vijand proberen te overtreffen. De game speelt zich af in het legendarische rijk Eriandor waar onder andere de Gouw, Rivendel en Breeg liggen. Voor Midden-Aarde vormt er zich een steeds grotere drieging uit het donkere koninkrijk Angmar. Alleen de dappersten en de sterksten kunnen de kwade legers van Sauron tegenhouden. Je zult het onder andere op moeten nemen tegen Spiders, Trolls, Orcs, Barrow Wights en de Nazgûl, maar behalve al dat kwaad kun je ook een vrolijke ontmoeting met Elrond, Tom Bombadil, Bilbo, de Dúnedain of zelfs leden van het reisgenootschap zelf meemaken.

Meer info vind je in onze uitgebreide review.

Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar is al geruime tijd uit voor de PC. Een uitbreiding, Mines of Moria, is ook al enige tijd te spelen.

 1.   
  Stranqer's avatar

  dit trekt me niet aan on Lotro te gaan spelen

 2.   
  Babostainer's avatar

  oei, das geen goed teken, als ge spelers wilt teruglokken! straks gaat deze game ook nog ze’n servers sluiten!

 3.   
  Sarge's avatar

  Dit is zielig en slechte reclame voor diegene die het spel nog nooit gespeeld hebben of gingen gaan spelen 🙁

 4.   
  jungler's avatar

  hebben ze het over de conquest? 😆

 5.   
  DutchFreeze's avatar

  als je zon spel wilt spelen kan je beter aan wow beginnen 😉

 6.   
  Alias's avatar

  jungler schreef, "hebben ze het over de conquest? 😆 "

  Nee Lord Of The Rings Conquest is net zoiets als Star Wars Battlefront. Is dus niet per maand betalen. 😉

 7.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Wow en daarna gaan de makers van Word of Warcraft ook zeker een actie doen om ook zo meer spelers te krijgen.
  LOL Total War

 8.   
  RuftBanaan's avatar

  De makers van WoW hebben zoiets niet nodig. 11,5 miljoen spelers en daar ben ik er maar 1 van. 🙄

 9.   
  perrytjuh1's avatar

  hey kom op jongens give it an break het spel heeft wel dergelijk een goed handje vol publiek zo’n 100.00 vaste spelers en meer hebben ze ook eigelijk niet nodig en laten we nou eerlijk zijn nee wow heeft het niet nodig maar typ in op google download wow en je kan alle delen+patches en updates downloaden voor niks en druk in wow private server en je ziet honderden kut servers lord of the rings heeft dat dus niet is dat een goed ding of een slecht ding?
  daar zijn de meningen over verdeeld ik vind het persoonlijk best wel goed maar de game heeft sommige dingen in zich wat wow gewoon niet heeft bv: huizen bouwen/ inrichten nu met de ptach 3.0.8 kunnen sommige gebouwen gesloopt worden maar die komen toch weer heel terugwtf=-:P groeien de huizen aan bomen?
  en lord of the rings kan je muziek spelen en niet zoals in fable 2 tring tring en dat je een buiging maakt maar echt muziek check youtube maar maar ik dwaal af het komt er opneer dat het inderdaad geen opvolger van wow is en het feit dat ze mensen gratis gaan laten spelen is eeen beetje een stomme actie er zullen inderdaad genoeg mensen erblij mee zijn maar toch

  wow is nog steeds de beste mmorpg en de aankomende 10 jaar zal dat ook nog wel zo blijven maar na wow na die laten we zeggen 10 jaar wat dan??willen we dan meer van dat universum of is er dan nog behoefte aan een lord of the rings of die kut conoan online als we een spel gaan afzeiken doe die game 😛
  MVG perry

  ps. ik hoop dat er een game komt die al in china uit is een soort van dragonball z online zoiets als wow alleen als een z fighter ciao

 10.   
  The Beaver's avatar

  Ze beginnen wel heel Wanhopig te doen, is dit niet gewoon het Bewijs dat LOTRO gewoon Gefaalt heeft?