Resident Evil 5 Xbox 360 bundel met rode Xbox 360?

Hoewel de Xbox 360 in bundels altijd standaard geleverd werd met witte óf zwarte case, doet Capcom gewaagd met de Resident Evil 5 bundel voor de Xbox 360. Deze zou volgens geruchten namelijk met een knalrode Xbox 360 geleverd worden. Als het gerucht daadwerkelijk waar is, dan zou in deze bundel naast Resident Evil 5 en de rode Xbox 360 ook een rode controller, een speciaal thema voor je Dashboard en een code om Capcom’s Super Street Fighter II Turbo HD Remix te downloaden zitten. Capcom zelf heeft nog niet gereageerd op dit gerucht, we wachten geduldig af.

Resident Evil 5 is uiteraard weer een third-person actie/horrorgame. De setting is deze keer de bloedhete Afrikaanse staat Kijuju en ditmaal heb je Chris Redfield onder de knoppen, een oude bekende uit de eerdere Resident Evil-titels. Chris is aan het werk gegaan voor de organisatie BSAA en namens dit bedrijf wordt hij naar Afrika gestuurd om een wereldwijde epidemie te voorkomen.

Naast verschillende vijanden moet je het ook opnemen tegen de hitte. Je kunt namelijk niet te lang in de zon blijven en moet af en toe de schaduw opzoeken. Ook licht speelt je parten in de game, want je ogen moeten zo nu en dan namelijk wennen aan donkere of lichte omgevingen. Daardoor wordt je zicht tijdelijk slechter, wat natuurlijk de nodige schrikmoment oplevert. Gelukkig krijg je hulp van de charmante dame Sheva, wat zowel in singleplayer als coöperatief mogelijk is.

Resident Evil 5 verschijnt 13 maart voor de PlayStation 3 en Xbox 360.

 1.   
  craz's avatar

  Naja het is nog een gerucht…

 2.   
  ckerigon's avatar

  OWWWW dat lijkt me zooo vet laat die alsjeblieft ook naar europe komen!! 😆

 3.   
  DutchFreeze's avatar

  hehe grappig, maar om nou een rode xbox tussen al dat ziver en zwart te hebben staan lijkt me iig niks…

 4.   
  Ivvo's avatar

  Ik heb er een plaatje van gezien op nggamer, en ik vond hem echt verschrikkelijk lelijk. Precies de verkeerde soort rood. Hier staat hij voor wie hem wil zien: http://www.ng-gamer.nl/game-nieuws/6711_speciale-rode-resident-evil-5-xbox-360-op-komst/

 5.   
  delta62's avatar

  Je hebt ook al gears, en halo xboxen 😉

 6.   
  Thazero's avatar

  Ivvo schreef, "Ik heb er een plaatje van gezien op nggamer, en ik vond hem echt verschrikkelijk lelijk. Precies de verkeerde soort rood. Hier staat hij voor wie hem wil zien: http://www.ng-gamer.nl/game-nieuws/6711_speciale-rode-resident-evil-5-xbox-360-op-komst/"

  Dat is echt een schijt kleur rood 👿

 7.   
  ChielB's avatar

  Dan zou ik toch echt eens langs de dokter gaan… 😉

 8.   
  Koen's avatar

  Dan valt de ‘Red Ring of Death’ ook weer wat minder op 😉

 9.   
  /DareDevil's avatar

  Koen schreef, "Dan valt de ‘Red Ring of Death’ ook weer wat minder op 😉 "

  EPIC FAIL!!!