GTA DS twee keer zo groot als PSP versies

Nadat eerder al bekend werd dat de DS versie van Grand Theft Auto, GTA: Chinatown Wars, veel groter zou zijn dan de PSP versies is er wederom nieuws te melden.

Rockstar heeft namelijk bekendgemaakt dat de DS versie maar liefst twee keer zo groot is als zijn PSP broertjes Liberty City Stories en Vice City Stories. Dat is op zijn minst verassend te noemen gezien de technische verschillen tussen de apparaten. Uit een verklaring van Rockstar:

    “We think of this as the biggest DS game that’s ever been made,”

Op dit moment werkt Rockstar Leeds aan deze titel, met een helpende hand van Rockstar North uit Edinburgh, die GTA IV gedaan hebben.

Na zo ongeveer alle consoles behalve de Nintendo DS en de Wii aan te hebben gedaan, verschijnt Grand Theft Auto nu ook voor de Nintendo DS. Het spel, genaamd Grand Theft Auto: Chinatown Wars, speelt zich af in Liberty City en bevat naast een nieuwe engine ook nieuwe characters. Uiteraard ben je, zoals bij alle Grand Theft Auto games het geval is, zo vrij mogelijk in wat je doet en laat. Verwacht een open wereld, wisselende weer- en verkeerspatronen, een volwassen verhaallijn, meer dan 70 missies, meer dan 20 uur aan speeltijd, het klassieke top-down perspectief en mini-games om met je stylus uit te voeren.

Grand Theft Auto: Chinatown Wars zal 20 maart verschijnen voor Nintendo DS.

  1.   
    Maotes's avatar

    Dat het de grootste DS game kan worden, dat weten we allemaal. GTA Is gewoon heel groot, en de games van de Nintendo DS zijn ook niet al te groot, dus het is makkelijk te trotseren. Maar 2x zo groot als de PSP… Dat had ik gewoon echt niet gedacht.

  2.   
    Dy-88's avatar

    Nitroglycerine schreef, "Dat het de grootste DS game kan worden, dat weten we allemaal. GTA Is gewoon heel groot, en de games van de Nintendo DS zijn ook niet al te groot, dus het is makkelijk te trotseren. Maar 2x zo groot als de PSP… Dat had ik gewoon echt niet gedacht."

    ik ook niet, maar het is een erg slimme zet van Rockstar. er zijn genoeg mensen die GTA willen spelen op vakantie. op de PSP kan het, maar er zijn daar te weinig spellen voor, en de DS krijgt elke dag wel een nieuw spel. daarom gaan ze voor de DS, plus GTA dan is het de hemel.

    ik zit erover na te denken om een DS of PSP te kopen maar als ik zo hoor ga ik denk ik voor de DS,
    wat zouden jullie toestemmen?

  3.   
    EEkh00rn's avatar

    ja maar 10x zo lelijk ๐Ÿ˜†

  4.   
    UberProSure's avatar

    Als het 10x zo lelijk word zeg ik: FAILED ๐Ÿ˜†

  5.   
    Mrn.'s avatar

    Ja, natuurlijk is het lelijker. Maar daarom maken ze het volgens mij ook groter.

  6.   
    Rikki's avatar

    Dy-88″][quote=”Nitroglycerine schreef, "Dat het de grootste DS game kan worden, dat weten we allemaal. GTA Is gewoon heel groot, en de games van de Nintendo DS zijn ook niet al te groot, dus het is makkelijk te trotseren. Maar 2x zo groot als de PSP… Dat had ik gewoon echt niet gedacht."

    ik ook niet, maar het is een erg slimme zet van Rockstar. er zijn genoeg mensen die GTA willen spelen op vakantie. op de PSP kan het, maar er zijn daar te weinig spellen voor, en de DS krijgt elke dag wel een nieuw spel. daarom gaan ze voor de DS, plus GTA dan is het de hemel.

    ik zit erover na te denken om een DS of PSP te kopen maar als ik zo hoor ga ik denk ik voor de DS,
    wat zouden jullie toestemmen?[/quote]

    Gewoon een DS kopen met een Flashcard (ik raad DSTT aan). PSP is namelijk een beetje in de vergetelheid geraakt.

  7.   
    Rock-in's avatar

    Ik denk dat de beeld kwaliteit best wel mee zal vallen. Hopelijk leren ze van Zelda, dat spel was namelijk perfect afgesteld op de DS.

    Verder kan het ook een hoop extra’s met zich mee brengen. Naar mijn idee kun je er veel meer humor in verwerken. ๐Ÿ˜›

  8.   
    Stranqer's avatar

    hoe kan datnou weer hoeveel kaartjes moeten ze dan gebruiken 60?
    een ds spel is 20 mb een goed psp spel is min 1 GB

  9.   
    Spam-Fischer's avatar

    EEkh00rn schreef, "ja maar 10x zo lelijk ๐Ÿ˜† "

    en 10x zo saai ๐Ÿ˜€

  10.   
    UberProSure's avatar

    LoL ik koop eerder een PSP dan een Nintendo DS ๐Ÿ˜• , ga ik binnekort ook doen ๐Ÿ˜† en heb er al eerder op gespeeld en ik moet zeggen dat de ik persoonlijk de PSP beter vind dan de Nintendo DS ๐Ÿ™„

  11.   
    Bumshakalakabum's avatar

    2x zo groot, en 10x zo lelijk ๐Ÿ˜ณ

  12.   
    -050- Critical's avatar

    mikeymaster6″][quote=”EEkh00rn schreef, "ja maar 10x zo lelijk ๐Ÿ˜† "

    en 10x zo saai ๐Ÿ˜€

    [/quote]

    10x zo saai vind ik een nogal roekeloze mening ๐Ÿ™„

  13.   
    johnthebest's avatar

    Dat PSP dood is zou ik niet zeggen, ik zie op mijn school eerder psp’s dan een DS. Die gebruiken dat ding meestal ook voor mp3’s ๐Ÿ™‚

  14.   
    Tostii's avatar

    Nou heb ik het sowieso niet op handhelds, maar oke, ik heb het nog niet gezien, maar het lijkt me idd qua graphics niet echt mooi worden op de DS wat dus wel hartstikke jammer is ..

  15.   
    Ma-x-rinus's avatar

    )wtw(Critical schreef, "

    ”mikeymaster6″ schreef, "[quote=”EEkh00rn”].."

    en 10x zo saai ๐Ÿ˜€

    "

    10x zo saai vind ik een nogal roekeloze mening ๐Ÿ™„ [/quote]

    jullie weten niet waar jullie het over hebben… t gaat om de gameplay… pokemon bv. is een van de meest verkochte spellen.. t gaat toch om de gameplay…. ๐Ÿ˜ณ

  16.   
    Rrm's avatar

    grootste game voor DS, maar nog altijd 4x kleiner dan PC,ps3,xbox,… en aan zo goed als dezelfde prijs, dus echt tรฉ.

  17.   
    Pumbajeffrey's avatar

    pff, ik heb zo’n zin in dit spel. Het leuke aan de NDS is dat hij vooral veel funfactor heeft. Als ik echt wil gamen druk ik wel een spel in mijn ps3 of in mijn comp.

    Als ik gwoon wat afleiding wil en nonchalant op de bank wil gamen pak ik de NDS