Ubisoft: I Am Alive verschijnt voor het einde van maart

I Am Alive is een game waar veel mensen erg naar uitkijken en veel van verwachten, terwijl we er eigenlijk nauwelijks iets van gezien hebben. Een ding weten we wel zeker: Jade Raymond heeft niets te maken met dit spel.

Ondanks dat het nog altijd erg stil is rondom deze game, laat Ubisoft vandaag weten dat I Am Alive al voor het einde van maart uitgebracht zal worden. Dit is toch wel opmerkelijk te noemen, aangezien de game vrij weinig in het nieuws is geweest. De kans is groot dat het om een vermoedelijke planning gaat, die vooral bedoeld is om investeerders en aandeelhouders even tevreden te stellen. We houden de game in elk geval scherp in de gaten.

I Am Alive is een survival/actie game waarin Chicago wordt getroffen door een aardbeving. Jij bent Adam Collins, een alledaagse man die bedolven raakt onder het puin en pas na enkele dagen jezelf weet te bevrijden. Je ziet al snel dat de hele stad is verwoest en Chicago is geheel afgesloten van de buitenwereld. De sociale chaos neemt al snel toe en diverse groepen mensen trekken samen op en raken in conflict met andere groepen. Water is schaars en mensen schuwen geweld niet om te overleven.

Aan Adam de taak om contact te zoeken met de hulpverleners en als het kan zijn voormalige vriendin te vinden. Onderweg zal je ook nog geholpen worden door enkele mensen om je te helpen bij het behalen van je doelen. Dit alles beleef je vanuit een first-person perspectief, wat voor een extra indrukwekkende beleving moet zorgen.

I Am Alive verschijnt op een nog onbekende datum voor de PlayStation 3, Xbox 360 en PC.

  1.   
    ps3 gek's avatar

    Iik ben benieuwd! Ik houd wel van dat genre alleen is Ubisoft niet altijd even goed met games. ๐Ÿ˜ณ

    Ik weet het is een cinematic trailer, maar het ziet er echt supermooi uit!!! Als zo de tussenfilmpjes zijn… Check this out!

  2.   
    360xbox360's avatar

    ben ook heel erg benieuwd heb nog nooit van dit spel gehoord
    ook maar ff afwachten.
    kon je de tijd maar vooruit spoelen had ik mafia II
    ๐Ÿ˜›

  3.   
    Stranqer's avatar

    Deze game lijkt me wel vet, ga de demo wel ff uitproberen ๐Ÿ˜‰

  4.   
    gejrgr34t's avatar

    Ik zie nu all een beeld van die game, het zonnige Chigaco met allemaal schreeuwnde mensen, aarbevingen/aardscheuren en je moet zeg maar lopen/rennen maby net als mirrors Edge. De tite trouwensL I am !!ALIVE!! kan van de song voor Mirrors Edge zijn, Still !!ALIVE!!

    groetjes

    Masterhoot

  5.   
    NightHawk's avatar

    Das wel al snel, er is met moeite al iets bekend over de game.

  6.   
    game_expert's avatar

    Masterhoot schreef, "Ik zie nu all een beeld van die game, het zonnige Chigaco met allemaal schreeuwnde mensen, aarbevingen/aardscheuren en je moet zeg maar lopen/rennen maby net als mirrors Edge. De tite trouwensL I am !!ALIVE!! kan van de song voor Mirrors Edge zijn, Still !!ALIVE!!

    groetjes

    Masterhoot"

    Hetzelfde als mirrors edge zal het niet worden ๐Ÿ˜‰