Call of Juarez: Bound in Blood gepland voor tweede kwartaal

Vorige week werden we aangenaam verrast door de onthulling van Call of Juarez: Bound in Blood. Vandaag laat uitgever Ubisoft weten dat ze deze nieuwe western-shooter in de planning hebben staan om in het tweede kwartaal van dit jaar uit te brengen. Een nobel streven en voor fans van Call of Juarez kan de game niet snel genoeg verschijnen.

Call of Juarez: Bound in Blood is een prequel van het origineel en de hoofdpersonages zijn deze keer Ray en Thomas McCall. Je komt op locaties van een door de Amerikaanse Burgeroorlog verwoest Georgia tot ruïnes van de Azteken in Mexico. Dit alles levert het Wildste Westen op dat we ooit hebben gezien.

Call of Juarez: Bound in Blood moet in het tweede kwartaal van dit jaar verschijnen voor de PC, Xbox 360 en PlayStation 3.

  1.   
    Tadao's avatar

    hmmm,da duur nie zo lang ^^

  2.   
    Rise Against's avatar

    Mooi om te horen. Ik vond Call of Juarez altijd een ondergewaardeerde game. Wel riskant van Ubisoft dat ze een vervolg maken, het eerste deel had niet goed verkocht geloof ik.

  3.   
    Tadao's avatar

    Rise Against schreef, "Mooi om te horen. Ik vond Call of Juarez altijd een ondergewaardeerde game. Wel riskant van Ubisoft dat ze een vervolg maken, het eerste deel had niet goed verkocht geloof ik."

    maar nu zijn r veel mensen die toegeven dattet goed is

  4.   
    nanathan's avatar

    Tsuneo schreef, "

    ”Rise Against” schreef, "Mooi om te horen. Ik vond Call of Juarez altijd een ondergewaardeerde game. Wel riskant van Ubisoft dat ze een vervolg maken, het eerste deel had niet goed verkocht geloof ik."

    maar nu zijn r veel mensen die toegeven dattet goed is"

    heerlijk nog eens zo een western shooter