Gamersnet.nl

SEGA hoopt op succes van hardcore Wii-games MadWorld en The Conduit

In een interview heeft SEGA laten weten dat men hoopt op (financieel) succes van de aankomende hardcore Wii-games MadWorld en The Conduit. Volgens SEGA zijn veel ontwikkelaars en uitgevers zich teveel gaan richten op de casual markt en hierdoor kunnen games als het bloederige MadWorld en de shooter The Conduit het gat opvullen in de markt om ook core games aan te spreken.

Alan Pritchard van SEGA Europe North verklaarde:

Wij hebben in elk geval zin in wat core games voor de Wii, getuige ook onze Fast Forward previews van The Conduit en MadWorld. Over niet al te lange tijd zullen we weten of SEGA goud in huis heeft met dergelijke games.

De makers van het lieflijke Okami presenteren het minder lieflijke MadWorld, exclusief voor de Wii. De game heeft, net als Okami, een interessante stijl. Alles is zwart-wit, behalve de liters bloed die over het scherm gutsen. De game draait om brute kills met kettingzagen, verkeersborden, je kan het zo gek niet bedenken. Deze overdreven actie gaat gepaard met veel humor en ironie, wat MadWorld tot een bijzondere Wii-titel maakt.

MadWorld verschijnt 31 maart voor de Wii.