Samenwerken in de lucht op co-op screenshots Tom Clancy’s H.A.W.X.

Nog een goede maand geduld en dan ligt Tom Clancy’s H.A.W.X. in de Europese winkels. Snelle dogfights en nog meer sensatie op hoog niveau moeten van H.A.W.X. een echte topper gaan maken en veel gamers kijken dan ook al tijden uit naar de release van deze game. Tot die tijd mogen we ons weer eens vermaken met enkele nieuwe screenshots, die deze keer uit de co-op modus afkomstig zijn.

Tom Clancy's H.A.W.X. logo

In Tom Clancy’s H.A.W.X. heb je de keuze uit meer dan 50 vliegtuigen om heftige dogfights aan te gaan op grote hoogte. De game speelt zich af in 2012, in een wereld die steeds meer afhankelijk wordt van Private Military Companies (PMC’s). Door de toenemende macht van deze militaire bedrijven staan we op de rand van een wereldwijd conflict.

HAWX maakt gebruikt van een Enhanced Reality System (ERS), dat zorgt voor diverse radars, detectie van inkomende raketten, een anti-crash systeem, damage control, een tactical map, informatie en de mogelijkheid om je door de computer gestuurde eskader vliegtuigen orders te geven. Er is echter ook een Assistance Mode om te gebruiken, waarmee de ERS voor maximale veiligheid zorgt. Dit houdt in dat je zoveel mogelijk assistentie krijgt bij het vliegen. Zonder de Assistance Mode heb je veel meel controle en vrijheid, maar loop je ook een groter risico zonder de volledige ERS-bescherming.

Vrees niet dat je er in HAWX alleen voor zult staan, want de game ondersteunt ook co-op voor vier spelers, waarbij een speler op elk moment in de campaign kan stappen. Er is ook een Versus mode om online met maximaal zestien spelers te strijden voor ervaringspunten en in-game geld, dat te gebruiken is om nieuwe wapens vrij te spelen.

Wil je meer weten over Tom Clancy’s H.A.W.X.? Vlieg dan mee met onze hands-on preview en Fast Forward!

Tom Clancy’s H.A.W.X. verschijnt 6 maart voor de PC, Xbox 360 en PlayStation 3.

[SCREENSHOTS]

  1.   
    Hitman047's avatar

    Nice! 8)

    Zijn er eigenlijk al systeemeisen bekend voor deze game?

  2.   
    RinusReetRidder's avatar

    Volgens mij zijn er nog geen eisen bekend. Ziet er wel strak uit 🙂

  3.   
    ps3 gek's avatar

    Ik ben benieuwd of de gameplay iets is. 😳

  4.   
    Baker502's avatar

    WOW Dat ziet er goed uit man!!! 8)

  5.   
    7lotus94's avatar

    ”Hitman047″ schreef, "Nice! 8)

    Zijn er eigenlijk al systeemeisen bekend voor deze game?"

    Zal anders niet al te hoog zijn…

    ziet er opzich wel mooi uit 🙂

  6.   
    Gerjann's avatar

    is het ook in splitscreen? 😀

  7.   
    Gwido's avatar

    Ik ben benieuwd hoe ze de gameplay hiervan gaan aanpakken om er nog wat nieuws van te maken, want veel van die vliegspellen zijn ongeveer hetzelfde. Ziet er wel strak uit btw

  8.   
    Rijstekorrel's avatar

    Deze wil ik zo graag voor me ps3 😀