Nieuwe accessoires voor Wii Fit in de omloop

De eeuwige matjes en hoezen voor je Wii Balance Board kent iedereen inmiddels wel, en dus was het tijd voor nieuwe accessoires voor het Wii Balance Board en Wii Fit. Als eerste is er de Riiser, een soort van metalen onderstel voor je Balance Board waardoor deze zo’n tien centimeter hoger wordt en dus de perfecte hoogte is voor Aerobics. Hierdoor wordt de aerobic workout in Wii Fit een stuk intensiever.

Als tweede is er de Wiitality armband, een armband gemaakt van zwarte stof die je om zowel je pols als he bovenarm kunt doen. Aan deze armband zit een hoesje waar je Wii mote perfect in past, zodat je tijdens oefeningen in Wii Fit niet de hele tijd de Wii mote vast hoeft te houden. Normaal gesproken moet je namelijk met enige regelmaat op een knopje drukken om verder te gaan of een nieuwe oefening te selecteren, waarbij je de Wii mote vaak telkens op moet pakken en terug moet leggen.

Wii Fit moet je nog actiever maken met de console en gaat dus wel wat verder dan het sportieve bewegen met de diverse sportgames die we tot dusver gezien hebben. Door op een drukgevoelige plaat te stappen, het Wii Balance Board, kan de game volledig registreren wat je doet. Hierdoor zal het mogelijk zijn om diverse oefeningen uit te voeren, waaronder opdrukken, evenwichtsoefeningen en zelfs yoga en aerobics.

Wil je meer weten over Wii Fit? Lees dan ook eens onze review.

Wii Fit is inmiddels verschenen voor de Wii.

[SCREENSHOTS]

 1.   
  ckerigon's avatar

  ik vind dit een beetje domme nieuws… -_-

 2.   
  Pumbajeffrey's avatar

  nou ik moet eerlijk zeggen die ‘verhoger’ zie ik wel zitten. Het is echt zwaar dat wii fit gebeuren (mits je er je best voor doet)

 3.   
  nanathan's avatar

  Wii fit is een leuke bezigheid maar nintendo overdrijft echt wel met hun accesoires

 4.   
  SkullCrusher's avatar

  Alsof we dat nodig hebben?
  Nintendo veranderd langzamerhand in een bartsmit ofzo

 5.   
  depe20's avatar

  111