DLC Valkyria Chronicles zal binnenkort arriveren

In Japan kon men zich vier maanden geleden al vermaken met de eerste downloadable content voor Valkyria Chronicles en het lijkt er op dat ook wij binnenkort van een nieuwe episode van dit spel kunnen genieten. Volgens het officiële SEGA America Blog wordt de datum van deze eerste downloadable content namelijk binnenkort bekendgemaakt en aangezien de releasedata van downloadable content voor Amerika en Europa meestal niet heel veel verschillen, kunnen we er vanuit gaan dat de downloadable content ook hier binnenkort zal verschijnen.

Valkyria Chronicles Valkyria Chronicles is een turn-based strategiegame die zich afspeelt in Europa aan het begin van de vorige eeuw. Europa is in twee delen opgedeeld in de Empire en de Federation. Tussen deze twee rijken ligt het land Gallia, waar de Empire het in de game op heeft voorzien. Onder leiding van Welkin neem jij het met zijn leger op tegen de grootmachten, om tot de ontdekking te komen dat er een andere kracht aanwezig is: Valkyria.

Valkyria Chronicles is reeds verschenen voor de PlayStation 3. Ben je benieuwd wat wij van deze historische strategiegame vinden? Check dan snel onze review.

  1.   
    Fawaka-W's avatar

    Heel vet spel.
    Vind hem alleen soms niet goed afgesteld. (tank gaat kapot daar machine geweer enz)