PC-patch uitgebracht voor Left 4 Dead

Eerder deze week werd al aangekondigd dat Valve een PC-patch voor Left 4 Dead uit zou gaan brengen en vandaag is het grote moment dan ook eindelijk daar. De patch brengt vele tweaks en bug fixes met zich mee en tevens heeft men de Versus mode verbeterd voor nog meer competitieve gameplay.

Een lijst met de volledige inhoud van de patch vind je op de officiële website. Voor PC-gamers zal de patch automatisch via Steam worden doorgevoerd. Binnen enkele weken wil men de patch ook voor de Xbox 360 uitbrengen.

Left 4 Dead is een stevige multiplayer shooter, waarbij het survival-horror genre en coöperatieve gameplay centraal staan. In de game neem je het met een groep van vier ‘survivors’ (overlevenden) op tegen de ‘infected’, zombies in allerlei soorten en maten variërend van de massale Horde tot de ijzersterke Tank of verrassend dodelijke Witch.

Wil je meer weten over Left 4 Dead? Check dan snel onze review.

Left 4 Dead is verschenen voor de PC en Xbox 360.

 1.   
  Umbra's avatar

  Jammer dat er nog geen nieuwe campaign bijzit :(.

 2.   
  Broodbeleg's avatar

  Dat komt nog. Valve kennende duurt het nog wel even, maar dan heb je wel weer wat. Sommige bugs die misbruikt werden zijn wel geniaal om te ontdekken en te gebruiken. Zelf gebruikte ik die van die minigun, erg handig om de horde te ontlopen. Ook die van die witch is geniaal in versus. 😀
  EDIT: Net even getest en de versus-mode is een stuk gebalanceerder.:)