Guitar Hero: World Tour krijgt gratis Bruce Springsteen nummers

Voor de Guitar Hero spelers onder ons komen er weer eens wat gratis nummers aan. Dit keer gaat het om twee nummers van Bruce Springsteen, namelijk “My Lucky Day” en de bekende “Born To Run”. Er zit helaas wel een addertje onder het gras, want de nummers zullen alleen van 27 januari tot 4 februari gratis zijn. Na deze datum zal het track pack met de twee nummers rond de €3.50 gaan kosten. Voor de Xbox Live gebruikers is dat 320 Microsoft punten.

27 januari is ook de datum dat het nieuwe album “Working on a Dream” van Bruce Springsteen uitkomt. Dat is ook gelijk de reden waarom de nummers voor deze korte periode gratis beschikbaar worden gesteld.


Je mag dan een goede solo spelen, maar nu is het tijd om de wereld in te trekken. Samen met drie vrienden die de drums, microfoon en basgitaar bespelen, zal je de wereld overtrekken en met andere bands strijden voor glorie, roem en geld. Dat is wat Neversoft, Activision en RedOctane willen bereiken met Guitar Hero: World Tour. Bij het spel zitten drums met bekkens, een herontworpen gitaar en de mogelijkheid om een band te vormen. De creatievelingen onder ons kunnen voor hun band een eigen logo ontwerpen, hun personages naar smaak uitdossen en zelfs eigen muziek maken. Volledig nieuw is namelijk een mode waarin je zelf muziek kan maken, met aldus de makers alle tools die je nodig hebt om goede digitale rock te produceren.

Guitar Hero: World Tour is reeds verschenen op de Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 2 en Nintendo Wii.

  1.   
    Defqon's avatar

    Is dit ook voor de Wii?

  2.   
    R1chardTM's avatar

    Zo ver ik weet niet. Want zo ver ik weet heeft de Wii alleen nog maar DLC voor Rock Band. Kan het ook fout hebben.

  3.   
    Defqon's avatar

    Nee hoor.
    De Wii versie van GH:WT heeft óók DLC.

  4.   
    Tha Saint's avatar

    Wie houdt er niet van gratis dingen 😆