PS3-versie Eternal Sonata voorzien van releasedatum

De muzikale role-playing game Eternal Sonata, waarin de droomwereld van componist Frederic Chopin centraal staat, kwam in 2007 al uit voor de Xbox 360. De game komt echter ook nog uit voor de PlayStation 3, geheel voorzien van nieuwe quests, gevechten en meerdere eindes.

Uitgever Atari laat vandaag weten dat de releasedatum van 13 februari definitief is. Nog een maand geduld dus en dan kunnen we ook op de PS3 genieten van deze JRPG.

Eternal Sonata is een authentieke role-playing game voor de Xbox 360 en PlayStation 3 met fantastische graphics en 3D-modellen. De game staat in het teken van muziek en een droomwereld, want de game speelt zich namelijk niet zomaar ergens af, nee, het speelt zich af in het hoofd van de componist Frederic Chopin.

Frederic Chopin was namelijk een nogal dromerig type, vandaar ook dat de gehele game zich afspeelt in een droom van deze op sterven liggende man. In deze fantasiewereld maak je kennis met verschillende personages, met in de hoofdrol Polka. Samen met Polka en diverse andere personages neem je het op tegen de kwade Count Waltz.

Lees meer over Eternal Sonata in onze Xbox 360-review.

Eternal Sonata verscheen eind 2007 voor de Xbox 360. Op 13 februari komt de game uit voor de PlayStation 3.

  1.   
    NightHawk's avatar

    Swel leuk van hen om het nog te releasen voor de PS3 maar ik ben bang dat ik dan nog volop zal aan het genieten zijn van Killzone 2 😳