Nieuwe game Indiana Jones nog steeds in ontwikkeling

In een grijs verleden werd er al eens gesproken over een nieuwe Indiana Jones-game, waarmee niet de LEGO-versie bedoeld werd. De game zou tegelijk uitkomen met de nieuwe bioscoopfilm over Dr. Jones, maar dat bleek vorig jaar al niet meer haalbaar te zijn.

Toch is de game, ondanks enkele geruchten die momenteel de ronde doen, zeker niet geannuleerd door LucasArts. Een woordvoerder liet namelijk het volgende weten:

    “LucasArts remains absolutely committed to the Indiana Jones franchise. While we are aware that fans have been eagerly awaiting additional information on the upcoming game, they can rest assured that details are forthcoming.”

We zullen binnenkort dus meer te weten komen over de nieuwe Indiana Jones-game. Volgens de meest recente verwachtingen komt de game eind 2009 uit voor de Xbox 360 en PlayStation 3, maar zonder enige bevestiging blijft dit slechts een kwestie van geruchten en speculeren.

  1.   
    Sarge's avatar

    Coowl, als hier een demo van uitkomt ga ik die zeker en vast eens uiproberen ๐Ÿ˜›

  2.   
    /DareDevil's avatar

    Zeker badass, alleen jammer dat Indiana Jones niet op Harrison Ford lijkt in de game ๐Ÿ™

  3.   
    Rock-in's avatar

    Geweldig, ik kan echt niet wachten. Een van men beste games is nog steeds The Infernal Machine. De sfeer die dat spel zit, is echt ongekend. Ik het nog steeds spelen, ook al is het spel al jaren oud. ๐Ÿ˜ฎ ๐Ÿ™‚

  4.   
    game_expert's avatar

    goed nieuws :D:D:D:D:D ๐Ÿ˜€