Criterion onthult Legendary Cars Pack voor Burnout Paradise

Burnout Paradise gaat alweer een jaar los op de Xbox 360 en PlayStation 3, maar de game zal vanaf het einde van deze maand ook op de PC verschijnen. Deze PC-versie zal naast de originele game ook de extra content van de consoles bevatten, namelijk de Cagney update, het Bikes Pack en het Party Pack. Nog te verschijnen content voor de consoles zal in de toekomst ook voor de PC worden uitgebracht.

Er komt echter nog meer content uit medio februari, namelijk het Legendary Cars Pack. In dit pakket zitten vier wereldberoemde auto’s, of in elk geval Burnout-versies die heel veel lijken op de bekende wagens. De eerste is de 88 Special, die heel veel weg heeft van de DeLorean uit de Back to the Future films. De tweede wagen is de Manhattan Spirit, gebaseerd op Ecto-1 uit Ghostbusters. Deze auto is niet heel snel, maar moet wel erg goed zijn om stunts mee uit te voeren.

Daarnaast is er een derde wagen, de Carson Nighthawk, die we herkennen als variant op KITT uit Knight Rider. Ten slotte bevat het pakket de Cavalry Bootlegger, een nieuwe uitvoering van de klassieke Hunter Cavalry en gemaakt als eerbetoon aan The Chicanator, een grote Burnout-fan uit Mexico.

Zowel de 88 Special als de Manhattan Spirit en Cavalry Bootlegger heeft overigens een leuke verrassing in huis als je L3 indrukt, in combinatie met een sprong of boost.

In Burnout Paradise draait het nog steeds om het basisprincipe: drive and destruct. Zo veel mogelijk ongelukken en vernielingen is het ultieme doel. Het racen zal zich afspelen in Paradise City, een stad vol drukke wegen en kruispunten. Je krijgt een rijbewijs tot je beschikking, waarop al je acties worden vastgelegd. En hoe meer chaos en brokstukken je veroorzaakt, des te hoger zal je reputatie worden. Een hogere reputatie zal uiteindelijk leiden tot steeds sterker wordende Burnout-legendes om tegen te racen. Leef je uit met de nieuwe stunt modus en versla je tegenstanders in de competitieve online play.

Voor meer informatie over Burnout Paradise check je onze review!

Burnout Paradise ligt al in de winkelrekken voor de Xbox 360 en PlayStation 3. Een PC-versie verschijnt 28 januari.

[SCREENSHOTS]

 1.   
  6stwb's avatar

  is dit betalend?

 2.   
  HardCoreGamer™'s avatar

  waneer krijg je deze auto’s als je de game hebt uitgespeeld of in het beging al??? 😳

 3.   
  ChielB's avatar

  De auto’s zijn tegen een kleine vergoeding te koop, zowel los als gebundeld (wat voordeliger is uiteraard dan alle vier de auto’s los te kopen).

 4.   
  RauserLuLz's avatar

  toch maar een keertje burnout paradise halen.wist niet dat ie ook voor de pc zou komen 🙂