X-Men Origins: Wolverine voorzien van officiële website

X-Men Origins: Wolverine is een epische action-adventure die volledig in het teken staat van de gelijknamige film omtrent Wolverine, die in de loop van 2009 in de bioscopen moet verschijnen. We hadden nog niet heel veel over deze game gehoord, maar op de zojuist gelanceerde officiële website kan je terecht voor wat eerste info en het community forum. Of ga op de site met je muis over het logo om deze aan mootjes te hakken.

De website zal binnenkort uitgebreid worden met veel meer game-info, om alle fans van X-Men en Wolverine alvast tegemoet te komen.

X-Men Origins: Wolverine volgt de verhaallijn van de film, maar biedt ook nieuwe avonturen in zeer verschillende omgevingen. Gebruik je dierlijke instinct en vlijmscherpe klauwen om op krachtige wijze af te rekenen met vele vijanden, terwijl je op zoek gaat naar de waarheid van Wolverine’s mysterieuze verleden. De game kent een mix van snelle combat, uitgebreide combo’s en een hele reeks met brute finishing moves. Ook de speciale vaardigheid van Wolverine om van schade aan je lichaam te herstellen zal in real-time zichtbaar zijn tijdens het spelen.

X-Men Origins: Wolverine verschijnt in mei voor de PC, Xbox 360, PlayStation 3, Wii, PlayStation 2, PSP en Nintendo DS.

  1.   
    RinusReetRidder's avatar

    Wolverine heerst 😛

  2.   
    Pumbajeffrey's avatar

    das mijn favo x-figuur.

    Ben benieuwd hoe dat eruit gaat zien 🙂

  3.   
    )GN(-Erik's avatar

    Ben blij dat ie dat domme pakje uit de tekenfilms niet aan heeft 😛