Opnieuw zombies op nieuwe screenshots Resident Evil 5

Of er nou wel of niet een PC-versie van Resident Evil 5 komt is nog niet zeker, ondanks de onlangs opgedoken geruchten hierover. Een ding weten we echter wel zeker: Resident Evil 5 bevat weer een heel stel zombies en kan aardig explosief worden, wat ook weer blijkt uit de nieuwe screenshots die vandaag zijn vrijgegegeven.

Resident Evil 5 is uiteraard weer een third-person actie/horrorgame. De setting is deze keer een bloedhete Afrikaanse stad en ditmaal heb je Chris Redfield onder de knoppen, een oude bekende uit de eerdere Resident Evil-titels. Chris is aan het werk gegaan voor de organisatie BSAA en namens dit bedrijf wordt hij naar Afrika gestuurd om een ongeluk in de woestijn te onderzoeken.

Naast verschillende vijanden moet je het ook opnemen tegen de hitte. Je kunt namelijk niet te lang in de zon blijven en moet af en toe de schaduw opzoeken. Ook licht speelt je parten in de game, want je ogen moeten zo nu en dan namelijk wennen aan donkere of lichte omgevingen. Daardoor wordt je zicht tijdelijk slechter, wat natuurlijk de nodige schrikmoment oplevert.

Resident Evil 5 verschijnt 13 maart 2009 voor de PlayStation 3 en Xbox 360.

[SCREENSHOTS]

 1.   
  PaNNa's avatar

  Mooie screens, de laatste de beste. Ik ben dol op explosies. 馃槢

 2.   
  mrxthereal's avatar

  Vette screens inderdaad maar ik wacht nog steeds op de Europeese Demo om te kijken of ik hem echt ga kopen.

 3.   
  Tha Saint's avatar

  mrxthereal schreef, "Vette screens inderdaad maar ik wacht nog steeds op de Europeese Demo om te kijken of ik hem echt ga kopen."

  Maak gewoon een amerikaanse account. waarom zou je willen w8en terwijl je eerder kan
  馃檮

 4.   
  Revitation's avatar

  prachtige screens. Ik denk dat ik hem niet eens h贸ef te kopen. Mijn moeder is fan van de Resident Evil serie sinds ze deel 4 iets van 20 keer heeft uitgespeeld 馃榾

 5.   
  mrxthereal's avatar

  Tha Saint schreef, "

  ”mrxthereal” schreef, "Vette screens inderdaad maar ik wacht nog steeds op de Europeese Demo om te kijken of ik hem echt ga kopen."

  Maak gewoon een amerikaanse account. waarom zou je willen w8en terwijl je eerder kan
  馃檮 "

  De demo is alleen in Japan uit. Er waren ook veel mensen met dat leuke zelfde idee dat jij had alleen die demo’s zijn dus verwijderd door MS. Dus… ik moet wel wachten 馃檮

 6.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  mrxthereal schreef, "Vette screens inderdaad maar ik wacht nog steeds op de Europeese Demo om te kijken of ik hem echt ga kopen."

  Heb je Resident Evil 4 al Gespeeld?
  Als ik een game heb gespeeld die z贸 goed is hoef ik nooit een Demo om te kjiken of de volgende ook goed is. Want je verwacht als het vorige deel zo goed was het volgende deel je ook niet teleur zal stellen, net zoals God of War GTA of natuurlijk de Resident Evil reeks dat zijn gewoon hoge kwaliteit top spelen die het geld zeker waard is om het uit te geven. En games zoals de Need 4 Speed kijk die zijn altijd verschillend naar goed tot slecht daar moet ik wel altijd even een Demotje hebben gespeeld voordat ik hem koop. Ik ben blij dat ik Undercover niet heb gekocht want ik krijg daar niet echt goed berichten van zoals Bugs en dat het TE makelijk is.

 7.   
  6stwb's avatar

  mooi 馃榾