Nieuwe beelden DLC Fable II onthuld

Over een paar dagen, op 13 januari, komt dan eindelijk de langverwachte downloadable content voor Fable II uit, die de naam Knothole Island draagt. Als voorproefje hebben we hier alvast de eerste screenshots voor je.

Fable 2 bouwt verder voort op de succesformule van het eerste deel. Deze kende behoorlijk wat teleurstellingen, maar Fable 2 belooft dit allemaal goed te gaan maken. De verhaallijn lijkt behoorlijk veel op die van het orgineel. Weer ben je een klein kindje wanneer je familie wordt ontvoerd. Vervolgens groei je op en wil je ze redden, maar daarbij kom je in een veel groter plot terecht. Je zal de wereld moeten redden en dat gebeurt natuurlijk niet zomaar.

Fable 2 wordt weer dezelfde klassieke RPG als het eerste deel. De keuze tussen goed en slecht staat wederom centraal, je daden zullen gevolgen hebben voor de rest van de game. Ook kun je er ditmaal voor kiezen om met een vrouw in plaats van een man te spelen. Daarnaast is het wederom mogelijk om huizen, winkels, kastelen en zelfs heel Albion te kopen. En de optie om te trouwen en even lekker te batsen is er ook nog steeds.

Fable 2 is inmiddels verschenen voor de Xbox 360.

[SCREENSHOTS]

  1.   
    Revitation's avatar

    schitterend… Dit staat waarschijnlijk gelijk aan vele uren van pure verslaving

  2.   
    BobbieG's avatar

    Ik zit nog steeds met de vraag wanneer het nouw voor de pc uitkomt