Gamersnet.nl

Exclusieve Red Alert 3 uitbreiding aangekondigd

Vorig jaar berichtten we al over een eventuele uitbreiding voor Red Alert 3. Inmiddels heeft EA bekendgemaakt dat er inderdaad een uitbreiding zal komen, en bovendien dat deze exclusief voor de PC zal verschijnen.

Genaamd Red Alert 3: Uprising zal de uitbreiding naast nieuwe units en campagnes ook nieuwe acteurs bevatten die in nieuwe live action filmpjes het verhaal zullen vertellen, naast de oude cast. Ook komt er een nieuwe game modus bij, namelijk de Commander’s Challenge. Dat zijn 50 unieke uitdagingen met in totaal 9 verschillende tegenstanders, van verschillende herkomst en moeilijkheidsgraad, waar je je in vast kan bijten om te laten zien dat jij de beste bent. Daarnaast bevat de uitbreiding een minicampagne die teruggaat op de oorsprong van het Japanse rijk en diens commandant Yuriko.

Amer Ajami, senior producer bij EA Los Angeles, gaf een toelichting:

Een releasedatum is vooralsnog onbekend.

De nieuwste Red Alert doet alles wat het tweede deel ook al deed, nu echter groter, explosiever en nog gekker dan we het al zagen in Red Alert 2. De game zal vooral de oudere garde van Command and Conquer fans doen aanspreken met de oude gameplay, maar nu in een nieuw jasje met gelikte next-gen graphics.

Lees voor meer informatie ook eens onze review!

Command & Conquer: Red Alert 3 is verschenen voor de PC en Xbox 360.