DLC en patch voor Fable II zijn niet ver weg meer

Een tijdje geleden wisten we al te melden dat Fable II downloadable content (DLC) zal krijgen. Daarnaast was ook nog bekendgemaakt dat er een patch voor het spel zal komen. De DLC, onder de naam Knothole Island, werd al uitgesteld van december naar januari, maar volgens een medewerker van Lionhead zit de extra content er nu toch echt aan te komen. De medewerker heeft namelijk aangegeven dat zowel de DLC als de patch niet ver meer van hun release af zijn. Dit is natuurlijk nog geen precieze releasedatum, maar lang zal het niet meer duren…

Fable 2 bouwt verder voort op de succesformule van het eerste deel. Deze kende behoorlijk wat teleurstellingen, maar Fable 2 belooft dit allemaal goed te gaan maken. De verhaallijn lijkt behoorlijk veel op die van het orgineel. Weer ben je een klein kindje wanneer je familie wordt ontvoerd. Vervolgens groei je op en wil je ze redden, maar daarbij kom je in een veel groter plot terecht. Je zal de wereld moeten redden en dat gebeurt natuurlijk niet zomaar.

Fable 2 wordt weer dezelfde klassieke RPG als het eerste deel. De keuze tussen goed en slecht staat wederom centraal, je daden zullen gevolgen hebben voor de rest van de game. Ook kun je er ditmaal voor kiezen om met een vrouw in plaats van een man te spelen. Daarnaast is het wederom mogelijk om huizen, winkels, kastelen en zelfs heel Albion te kopen. En de optie om te trouwen en even lekker te batsen is er ook nog steeds.

Fable 2 is inmiddels verschenen voor de Xbox 360.

  1.   
    Revitation's avatar

    mooi. Ze hebben inderdaad wel een beetje hinderlijk gedaan met het aankondigen ervan en het dan weer uitstellen. Maarja, dat kan gebeuren als uitgever denk ik dan.
    ben trouwens benieuwd wanneer het spel voor de computer uit komt. Ik hoop snel.
    Volgens mij had Lionhead gezegd dat als Fable 2 winstgevend genoeg zou zijn op de Xbox zou hij naar de pc komen.
    Hoop dat dat een beetje snel komt!