Meer informatie demo Skate 2 vrijgegeven

Vorige week werd al gemeld dat we morgen, op 8 januari, een demo van Skate 2 op Xbox Live kunnen verwachten. Vandaag is dit bevestigd en tevens is duidelijk geworden dat de demo een week later op het PlayStation Network verschijnt.

In de demo kan je kennismaken met New San Vanelona, waar je met stijl en karakter kunt skaten via de verbeterde aanpassingsmogelijkheden voor personages. Daarnaast krijg je een voorproefje van het uitgebreide verhaal van de singleplayer, coole uitdagingen op nieuwe locaties en twee van de online Party-Play spelmodi: Thrasher’s Hall of Meat en Spotstrijd.

Skateboardmekka San Vanelona is volgens de pro’s van de eerste Skate niet meer wat het ooit was, ook de held van het toendertijd zo perfecte San Vanelona moest elders skateboarden vanwege de te hoge beveiliging op de straten. Vijf jaar later keren de proskateboarders echter weer terug, waaronder jij. Aan jou en de skateboarders de taak om het onaangeraakte, maar erg potiëntele skategebied “New San Vanelona”, weer te veranderen in waar het ooit zo bekend om stond: hét skateboard mekka. In je rugzak zit deze keer een extra grote zak tricks (waaronder footloose grabs, handplants, fingerflips), de mogelijkheid om voorwerpen te verplaatsen, van je plank af te stappen en natuurlijk je o zo belangrijke creativiteit.

Skate 2 zal op 23 januari verschijnen voor de Xbox 360 en PlayStation 3.

  1.   
    joramovic's avatar

    deze ga ik wel downloaden, als mn download limiet dat toelaat want de maand is nog niet begonnen en ik denk dat ik ze al bijna bereikt heb 😛

  2.   
    Machtaman's avatar

    Limiet? 😕

    Morgen gelijk downloaden hoelaat ziet ie erop?

  3.   
    ChielB's avatar

    Meestal verschijnt een demo eind van de ochtend of begin van de middag, maar dat kan uiteraard wisselen. Gewoon regelmatig checken als je ongeduldig bent. 😉

  4.   
    Mandamo's avatar

    Pff. Ik heb geen gold momenteel dus ik zal nog wel een week mogen wachten tot ik hem kan downloaden. Dat vind ik wel echt heel slecht…Maar goed.

  5.   
    Wouter's avatar

    Meteen als ik uit school kom dan maar. Heerlijk, heerlijk! 🙂

  6.   
    delta62's avatar

    vóór school nog downloaden! 8) jah ik begin morgen om half 12, hopelijk is ie er dan al

  7.   
    DutchFreeze's avatar

    we mogen wel een review van iemand die de demo heb gespeeld heh, kijke of ik dan een xbox/ps3 ga kope(dan sowisow niet alleen voor dit spel )