Gears of War 2 krijgt deze maand nog een nieuwe patch

Mark Rein, de grote baas bij ontwikkelaar Epic, heeft op het forum van Gears of War 2 laten weten dat we deze maand nog een nieuwe patch voor de game kunnen verwachten. Een exacte datum heeft men momenteel nog niet, maar alles wijst er volgens Rein op dat de patch in januari online zal verschijnen.

De patch zal vooral bugs en overige fouten uit de online multiplayer halen. Onzichtbare schilden, melee-aanvallen door muren, oneindige Lancer-ammo en nog diverse andere oneerlijke fouten zullen dankzij de patch tot het verleden behoren. Er worden ook wat aanpassingen doorgevoerd wat betreft de regels van het spel. Bijvoorbeeld de straf voor het vroegtijdig verlaten van een spel zal hoger zijn en spelers worden beter beschermd tegen granaten en aanvallen met een kettingzaag zolang je aan het respawnen bent.


Gears of War 2 is het vervolg op de Xbox 360-topper uit 2006, die eind 2007 ook voor de PC-verscheen. Deze tweede game uit de trilogie wordt ontwikkeld met behulp van de Unreal Engine 3.5, waarmee we nog mooiere graphics mogen verwachten. Daarnaast bevat de game vier nieuwe wapens, extra melee moves en is het mogelijk om luchtvoertuigen te besturen. Ook de speelduur van de game wordt door Epic aangepakt, want de game zal een dubbele speelduur krijgen vergeleken met het origineel.

Lees meer over Gears of War 2 in onze knallende review!

Gears of War 2 is reeds verschenen voor de Xbox 360.

  1.   
    7lotus94's avatar

    Hmm, en wat dan als je moet eten? Moet dat dan worden uitgesteld?

    Kan de server dat eigenlijk niet zelf instellen? Want ik vind dit zo’n onzin!

  2.   
    delta62's avatar

    ”straf” als je uit het potje gaat is idd erg flauw

  3.   
    ChielB's avatar

    Zolang duren potjes ook weer niet en het zal dan voornamelijk gaan om ‘quitters’ die uit frustratie door verlies ineens het spel verlaten. Dat zal denk ik ook niet snel het geval zijn bij een modus als Horde, wat best lang kan duren. Het is toch een zeer gebruikelijk concept om te zorgen dat mensen gewoon hun lopende spel afmaken.

  4.   
    Revitation's avatar

    Ik vind het opzich een prima idee. Hoewel de straf niet té hoog moet worden anders zit je inderdaad te balen als je moet eten.
    Vind het trouwens mooi op tijd voor zo’n patch. Meestal duurt het wat langer eer zij uitkomen of heb ik het nu mis?

  5.   
    mastertje's avatar

    Wat voor straf krijg je dan ?

  6.   
    craz's avatar

    mastertje schreef, "Wat voor straf krijg je dan ?"

    billenkoek 😛

  7.   
    BobbieG's avatar

    What else xD

  8.   
    delta62's avatar

    ChielB schreef, "Zolang duren potjes ook weer niet en het zal dan voornamelijk gaan om ‘quitters’ die uit frustratie door verlies ineens het spel verlaten. Dat zal denk ik ook niet snel het geval zijn bij een modus als Horde, wat best lang kan duren. Het is toch een zeer gebruikelijk concept om te zorgen dat mensen gewoon hun lopende spel afmaken."

    Ik heb welleens een submission potje van 25 min gehad 8)

  9.   
    NLkevvNL's avatar

    was echt ziek met die bugs in multiplayer

  10.   
    Neolite's avatar

    Goed dat ze weer met een nieuwe patch komen, word het spel alleen maar beter van. 8)