Korting op Steamgames

Bijna geen geld meer na de feestdagen en ook geen games gekregen? Steam komt met een oplossing.

Alle games op Steam zijn momenteel van een korting van 5 tot 75% voorzien. Je kunt je favoriete nog te kopen game direct bekijken op http://www.steampowered.com.

Wees er wel snel bij, want het afprijzen duurt tot 2 januari.

 1.   
  mrxthereal's avatar

  Ik koop er niks totdat ze leren om fatsoenlijk van dollar naar euro om te rekenen.

 2.   
  NoFearz's avatar

  Wat bedoel je?? Dus als het 40 dollar is. Is het hier dan 40 euro?? In euro’s zou eht dan toch goedkoper zijn? Dan is het wel oplichterij net zoals in nederlands van guldens naar euro’s 1 gulden is niet gelijk aan 1 euro.

 3.   
  Broodbeleg's avatar

  Klopt, ze hebben sinds volgens mij 1 week alles in euro’s omgezet maar dan ook echt 1:1. Toch maakt dat niet veel uit, je kan altijd nog een persoon uit de VS vragen of zij het ‘as a gift” willen kopen en dan hen het geld overmaken. Ik moet nu even me broer overhalen Tf2 en L4D te kopen, kan ik eindelijk met hem coöp spelen. 😀

 4.   
  Dome's avatar

  Maar ja..niet iedereen heeft een bekende in de vs zitten die dan ook nog via steam gamet.
  Het is wel zo dat over de dollarprijs nog tax kwam maar dan is een game via playdotcom nu nog steeds goedkoper 😉
  Blijkbaar waren de amerikanen het er over eens dat de europeanen meer geld te besteden hebben en dan ook wel een hogere prijs voor de games kunnen betalen 👿

 5.   
  GraveDevil's avatar

  Als ik download, dan download ik wel gratis. ik ga niet betalen voor downloaden als het net zo makkelijk gratis gaat, en misschien nog wel sneller (Nieuwsgroepen).

 6.   
  mrxthereal's avatar

  GraveDevil schreef, "Als ik download, dan download ik wel gratis. ik ga niet betalen voor downloaden als het net zo makkelijk gratis gaat, en misschien nog wel sneller (Nieuwsgroepen)."

  Ja maar met games als Team Fortress 2 en Left 4 Dead wordt het moeilijk illegaal downloaden, of tenminste spelen, aangezien die games praktisch alleen multiplayer zijn. Toch?

 7.   
  Mmore's avatar

  Gewoon een Amerikaanse account aanmaken. Is niet zo ingewikkeld! 🙂

 8.   
  Broodbeleg's avatar

  GraveDevil schreef, "Als ik download, dan download ik wel gratis. ik ga niet betalen voor downloaden als het net zo makkelijk gratis gaat, en misschien nog wel sneller (Nieuwsgroepen)."

  Steam heeft mij altijd mijn maximale snelheid gegeven dat mijn internet aankon: 1,2 MB/s. Ik lees op het internet dat sommige mensen met 5 mb/s zelfs gemax’d worden door steam. Dat is volgens mij wel sneller dan de gemiddelde nieuwsgroep/torrent

  mrxthereal schreef, "

  ”GraveDevil” schreef, "Als ik download, dan download ik wel gratis. ik ga niet betalen voor downloaden als het net zo makkelijk gratis gaat, en misschien nog wel sneller (Nieuwsgroepen)."

  Ja maar met games als Team Fortress 2 en Left 4 Dead wordt het moeilijk illegaal downloaden, of tenminste spelen, aangezien die games praktisch alleen multiplayer zijn. Toch?"

  Klopt, TF2 is helemaal MP. L4D heeft wel een singleplayer maar die is zo saai en niet leuk, bots hebben geen eigen initatief, dus dat gaat snel vervelen.

  Mmore schreef, "Gewoon een Amerikaanse account aanmaken. Is niet zo ingewikkeld! 🙂 "

  Als je al een account hebt is het niet aan te raden, moet je 2 accounts beheren.Ook als je wil gaan betalen met bijvoorbeeld een creditcard moet je ook je land neerzetten. Ik weet niet hoe jij aan een creditcard wil komen geregistreerd op een amerikaans adres? 😉

  Mmh, ik zie dat GN er …..’s van maken van wat Mmore gezegd heeft, terwijl dat de eerste quote is. Beetje jammer. 😮

 9.   
  nanathan's avatar

  mrxthereal schreef, "Ik koop er niks totdat ze leren om fatsoenlijk van dollar naar euro om te rekenen."

  helemaal gelijk. ze moeten eens leren dat wij ook een belangrijke gamesmarkt zijn en ons niet altijs als een stuk stront moeten behandelen.

 10.   
  Tadao's avatar

  steam maakt steeds dingen goedkoper,zoals da alles in 1 pak,nu die korting,en ze willen van RA 3 een steam game maken(al vind ik t wel handig,isset wel balen datter bijna nix meer van de goede command and conquer games zijn,zoals geen nukes meer,ennik weet zeker datze t steeds erger maken >.< MAAR het heeft zo wel geen DRM meer... nu nog afwachten hoe t zit met mensen die al RA 3 bezitten xD)

 11.   
  Faex's avatar

  mrxthereal schreef, "Ik koop er niks totdat ze leren om fatsoenlijk van dollar naar euro om te rekenen."

  het zijn euro’s hoor 😉

 12.   
  Tadao's avatar

  fabi [Cc] schreef, "

  ”mrxthereal” schreef, "Ik koop er niks totdat ze leren om fatsoenlijk van dollar naar euro om te rekenen."

  het zijn euro’s hoor 😉 "

  jij let ook niet op… xD kijk,de euro is meer waard dan de dollar,dus in feite,als ze dollar in euro om zetten,hoort er een kleiner bedrag te komen staan,maar zij veranderen alleen het teken,dus betalen mensen op steam (mensen met euro’s en al helemaal de engelse met ponden hebben ongeluk) meer dan ze moeten

 13.   
  wkjehwqkjd's avatar

  Nee ik weet wat het probleem is nou dat weet ik niet ze kunnen gewoon niet tellen volgens hun moet zo’n spel 80 euro kosten. 😕