Rock band brengt nieuw Foo Fighters track-pack uit

Als je de country-songs die afgelopen donderdag uitkwamen met de Rock Band update maar niets vond moet je nog even geduld hebben tot 25 december. Rock Band heeft vandaag aangekondigd een nieuwe track-pack met nog meer Foo Fighterstracks. Dus ruil country in voor stevige rock en ga raggend de kerstdagen door met deze tracks:

– Foo Fighters – “DOA”
– Foo Fighters – “Times Like These”
– Foo Fighters – “This Is A Call”

De tracks zullen ongeveer 1,49 euro per stuk kosten.

Rock Band is een game die de muzikale jongensdroom in een virtuele vorm moet overgieten naar de next-gen consoles. Rock Band wordt ontwikkeld door Harmonix, een ontwikkelaar die mede verantwoordelijk was voor de Guitar Hero-reeks. De game kan worden gespeeld met vier man waarmee je door middel van controllers in de vorm van instrumenten (microfoon, twee gitaren en een drumstel) muziek van grote rocksterren kunt naspelen. Het overgrote deel van de songs bevat natuurlijk stevige rock, maar ook genres als classic en country zijn inbegrepen.

Rock Band is reeds verschenen voor de Xbox 360. Versies voor de PlayStation 2, PlayStation 3 en Wii volgen later dit jaar.

Wil je weten of wij Rock Band een swingende game vonden? Check dan snel onze review.

 1.   
  Overload14's avatar

  1.49 per nummer? O.o jezus das eigenlijk wel duur

 2.   
  nanathan's avatar

  ”Overload14″ schreef, "1.49 per nummer? O.o jezus das eigenlijk wel duur"

  het lijkt duur maar eigenlijk valt het mee want je hebt het nummer en gameplay. Anders koop je een nummer online voor 1€

 3.   
  Sarge's avatar

  Foo Fighters zijn zò goed 🙂