Capcom viert de vakantie met boxart en screenshots Resident Evil 5

Rond deze tijd krijgen steeds meer mensen vakantie en om dat te vieren heeft Capcom een aantal screenshots van Resident Evil 5 vrijgegeven. Op de screenshots is te zien dat de game op het grafische vlak goed gaat scoren en ook zien we een aantal van de characters die in de game zitten van dichtbij. Naast de screenshots heeft men ook de boxart gepresenteerd (klik op de afbeelding voor een grote versie).


Resident Evil 5 is uiteraard weer een third-person actie/horrorgame. De setting is deze keer een bloedhete Afrikaanse stad en ditmaal heb je Chris Redfield onder de knoppen, een oude bekende uit de eerdere Resident Evil-titels. Chris is aan het werk gegaan voor de organisatie BSAA en namens dit bedrijf wordt hij naar Afrika gestuurd om een ongeluk in de woestijn te onderzoeken.

Naast verschillende vijanden moet je het ook opnemen tegen de hitte. Je kunt namelijk niet te lang in de zon blijven en moet af en toe de schaduw opzoeken. Ook licht speelt je parten in de game, want je ogen moeten zo nu en dan namelijk wennen aan donkere of lichte omgevingen. Daardoor wordt je zicht tijdelijk slechter, wat natuurlijk de nodige schrikmoment oplevert.

Resident Evil 5 verschijnt 13 maart 2009 voor de PlayStation 3 en Xbox 360.

Update: Boxart vernieuwd naar Europese versie.

[SCREENSHOTS]

 1.   
  Overload14's avatar

  Vet 😀

 2.   
  mrxthereal's avatar

  Dat is toch alleen de Amerikaanse Boxart, tenminste dat hoorde ik iemand zeggen. De Europese was, volgens hem en zijn plaatje ervan, zonder die twee gastjes en dan stond er groot in het midden ”Resident Evil 5”.

 3.   
  PaNNa's avatar

  De laatste screen ziet er vet uit! Voor mij scoren ze goed.

 4.   
  DutchFreeze's avatar

  ziet er vet uit, waarom komen die stoere games nou nooit voor de PC uit! 👿

 5.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Mooie Box art ik zou het zelf niet beter kunnen doen…..of wel mischien??? 😛

 6.   
  R1chardTM's avatar

  mrxthereal schreef, "Dat is toch alleen de Amerikaanse Boxart, tenminste dat hoorde ik iemand zeggen. De Europese was, volgens hem en zijn plaatje ervan, zonder die twee gastjes en dan stond er groot in het midden ”Resident Evil 5”."

  Helemaal gelijk ik had de verkeerde geupload. Nog bedankt voor de informatie.

 7.   
  mrxthereal's avatar

  R1chard schreef, "

  ”mrxthereal” schreef, "Dat is toch alleen de Amerikaanse Boxart, tenminste dat hoorde ik iemand zeggen. De Europese was, volgens hem en zijn plaatje ervan, zonder die twee gastjes en dan stond er groot in het midden ”Resident Evil 5”."

  Helemaal gelijk ik had de verkeerde geupload. Nog bedankt voor de informatie."

  Geen probleem 😉 Maar nog een vraagje, bij je naam/ avatar staat helemaal niet dat je voor deze site werkt of iets dergelijks. Heb je zelf het nieuwtje upgeload dan ofzo?

 8.   
  nanathan's avatar

  Lekker die screenshots

 9.   
  Tha Saint's avatar

  Ziet er goed uit maar alleen een 5??????
  meestal hadden ze wat anders maar je ziet maar een 5 😛 🙄

 10.   
  delta62's avatar

  creepy