Pre-order de nieuwe GTA en krijg geld en wapens cadeau

Wat is er nou leuker dan gratis wapens, waar je ook nog eens een smak geld bij krijgt? Het enige dat je hoeft te doen is de game pre-orderen bij GameStop v贸贸r 14 maart en je krijgt je cadeautjes toegestuurd. Helaas zijn de wapens nep en het geld is… digitaal. Je zal de game starten met alle beschikbare wapens en $100,000 in je digitale zakken. Of dit leuk is valt nog te betwijfelen, aangezien je voldane gevoel bij het halen van een missie dan ver te zoeken zal zijn. Waarschijnlijk krijg je bij de game een krasbonnetje/voucher code waar je unieke code opstaat om deze actie in werking te laten treden.

Na zo ongeveer alle consoles behalve de Nintendo DS en de Wii aan te hebben gedaan, verschijnt Grand Theft Auto nu ook voor de Nintendo DS. Het spel, genaamd Grand Theft Auto: Chinatown Wars, speelt zich af in Liberty City en bevat naast een nieuwe engine ook nieuwe characters. Uiteraard ben je, zoals bij alle Grand Theft Auto games het geval is, zo vrij mogelijk in wat je doet en laat. Verwacht een open wereld, wisselende weer- en verkeerspatronen, een volwassen verhaallijn, meer dan 70 missies, meer dan 20 uur aan speeltijd en mini-games om met je stylus uit te voeren.

Grand Theft Auto: Chinatown Wars verschijnt 20 maart 2009 voor de Nintendo DS.

 1.   
  EEkh00rn's avatar

  haha, wel grappig 馃槅

 2.   
  PixelShooter's avatar

  Als je dan al van in het begin al veel geld en wapens hebt, lijkt het me direct minder leuk…

 3.   
  Rijstekorrel's avatar

  PixelShooter schreef, "Als je dan al van in het begin al veel geld en wapens hebt, lijkt het me direct minder leuk…"

  Het is wel leuk opzich en je raakt er toch wel zo door heen, vooral aan begin zijn missies erg simpel dus ben je zo door wapens en geld heen.

 4.   
  Pumbajeffrey's avatar

  pfff voelt als cheaten en daar heb ik zo’n hekel aan…

 5.   
  nanathan's avatar

  PixelShooter schreef, "Als je dan al van in het begin al veel geld en wapens hebt, lijkt het me direct minder leuk…"

  idd, waar is de uitdaging dan?