Home krijgt morgen patch om connectie te verbeteren

Naast de onlangs opgedoken hack van Home, de online wereld voor de PlayStation 3, was de applicatie al vaker in het nieuws. Vooral omdat er nogal wat mensen waren die last hadden van connectieproblemen. Sony heeft inmiddels laten weten dat er hard aan gewerkt wordt om dit te verhelpen en dat we morgen zelfs al een patch kunnen verwachten die “C-931 problemen” verhelpt. Deze problemen zouden vooral ontstaan door de hoge mate van dataverkeer.


Home is een virtuele ontmoetingsplek voor online PS3-gamers. Het lijkt op het eerste gezicht een klein beetje op de Mii’s die je kunt maken met de Wii, maar Home gaat veel verder dan dat. Je kunt hier bestanden delen, emoties delen, voicechatten, winkelen en zelfs je eigen virtuele woning inrichten met een eigen personage dat je van top tot teen zelf kunt aanpassen. Voel je je een beetje eenzaam? Dan kun je zo bij een vriend op bezoek gaan. Heb je zin in een arcadespelletje? Dan houdt niemand je tegen om naar een arcadehal te gaan.
Zo kan je ook clan-meetings afspreken in de virtuele woning van een vriend of vriendin en samen met anderen een zelfgemaakt filmpje kijken op een mooie Bravia-tv. Daarnaast kan je vanuit Home ook gemakkelijk demo’s downloaden via het PlayStation Network. Kortom, bijna alles is mogelijk in Home.

Home is reeds verschenen voor de PlayStation 3.

  1.   
    jungler's avatar

    dat komt van pas 😆

  2.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    Ja maar ik vind Home eigelijk gezegd veel Te over hyped. Ik dacht het is best tof maar je kunt eigelijk niet zoveel doen in Home.

  3.   
    Xtremie's avatar

    Gamer4Ever-NL schreef, "Ja maar ik vind Home eigelijk gezegd veel Te over hyped. Ik dacht het is best tof maar je kunt eigelijk niet zoveel doen in Home. "

    Komt nog wel! 😀

  4.   
    Garuda's avatar

    XtreMie schreef, "

    ”Gamer4Ever-NL” schreef, "Ja maar ik vind Home eigelijk gezegd veel Te over hyped. Ik dacht het is best tof maar je kunt eigelijk niet zoveel doen in Home. "

    Komt nog wel! 😀 "

    k hoop t 😆

  5.   
    ps3 gek's avatar

    Garuda schreef, "

    ”XtreMie” schreef, "[quote=”Gamer4Ever-NL”].."

    Komt nog wel! 😀 "

    k hoop t 😆 [/quote]

    Het is ook geen spel, het is straks gewoon de bedoeling dat je vanuit daar met vrienden games kunt launchen, videos, foto’s en muziek kunt afspelen en met elkaar kunt chatten en eventueel bowlen, biljarten etc. Het wordt echt nog wel uitgebreid maar je moet niet verwachten dat het straks een complete game is, want dat zal het waarschijnlijk nooit worden. Gewoon een mooie en tot nu toe naar mijn mening erg leuke virtuele interactieve chatruimte. 😉

  6.   
    Ika Q's avatar

    Gamer4Ever-NL schreef, "Ja maar ik vind Home eigelijk gezegd veel Te over hyped. Ik dacht het is best tof maar je kunt eigelijk niet zoveel doen in Home. "

    Het heet ook voor niets Home beta. Je verwacht te veel in zo’n kleine tijd terwijl het nog maar een test fase is. 🙄

  7.   
    Nejen's avatar

    eindelijk dan kan ik het ook eens een keer ervaren 😥

  8.   
    nanathan's avatar

    aha, het was echt wel nodig.