Tomb Raider: Underworld voorzien van patch 1.1

Het nieuwste avontuur van Lara Croft is natuurlijk te beleven in Tomb Raider: Underworld. Uiteraard blijft de ontwikkelaar de game nog altijd ondersteunen en verbeteren, wat inmiddels geresulteerd heeft in een nieuwe patch. Deze patch verhelpt onder andere problemen met het aanpassen van de besturing, compatibiliteit met bepaalde drivers en sommige ondertitels worden verbeterd.

Je kunt de patch onder meer downloaden via deze website. Extra informatie met een overzicht van alle fixes en alternatieve downloadlocaties, is te vinden op het officiële forum.

Als er één ding centraal zal staan in Tomb Raider: Underworld, dan is het wel interactie. En dan vooral interactie met de omgeving. Lara zal vrijwel alles uit haar omgeving kunnen oprapen om het als wapen te gebruiken, maar soms kan het ook nodig zijn om een voorwerp in te zetten als hulpmiddel. Je kunt bijvoorbeeld een gevonden speer gebruiken om vijanden aan te spiezen, maar je kunt de speer ook als een kleine polsstok inzetten om over een groot gat te springen. Een rondslingerende staf kan best leuk zijn om wat tikken mee uit te delen, maar duw de staf in een gat in de muur en je kunt er aan gaan ronddraaien om zo naar hoger gelegen plaatsen te springen.

Maar de omgeving speelt ook met jou! Regen maakt zand tot modder, richeltjes glad en Lara nat. Je zal de natuurkrachten zeker moeten gebruiken tijdens je wereldreis langs locaties als Mexico en Paaseiland…

Lees ook onze avontuurlijke review.

Tomb Raider: Underworld is verschenen voor de Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 2, Wii, Nintendo DS en PC.

 1.   
  GTA_Gamer's avatar

  Wordt ze er beter op ? 😛

 2.   
  LXZ-76's avatar

  GTA_Gamer schreef, "Wordt ze er beter op ? 😛 "

  wat zou dat, lara is en blijft een g**l rots-sl*tje

 3.   
  Alfa Warrior's avatar

  Ik denk wel dat lara een van men favoriete characters is (hawt hawt hawt)