Sony Europe veilig voor ontslagen

Vorige week kwam het nieuwsbericht uit dat Sony 8000 banen zou schrappen. Vandaag vertelde David Reeves, directeur van SCEE dat dit helemaal niet aan de orde is:

    We’re certainly not planning to cut back in personnel at all.

    Half of our personnel are in the development of the games, that’s an investment. We’re not scaling down at all. […] To my knowledge, no one is cutting back on the R&D side of the projects we’re working on now.

    Sony live and die on the innovative projects they bring out. In our division we’re still continuing to develop the products which we put in our mid-range plan six months ago, one year ago.”

Gamers in Europa kunnen dus nog gewoon doorspelen zonder zich zorgen te maken om Sony. David Reeves liet zich ook nog uit over een aanname over de PlayStation 4. Vanwege de tijd die zat tussen de PSOne, de PlayStation 2, de PSP en de PlayStation 3 werd aangenomen dat er rond 2010 wel een PlayStation 4 aan zou komen. David Reeves vertelt:

    I’m not even sure if that’s being considered. It’s certainly nothing I can talk about. I have absolutely no knowledge of it whatsoever. Not even sure it’s being planned
  1.   
    nanathan's avatar

    Dat de PS4 in 2010 zou komen zou compleet belachelijk zijn, sony kondigde met de PS3 aan dat het nog lang zou duren eer er een volgende versie zou komen en dat je met de PS3 een hele lange tijd zou kunnen overbruggen.
    Daarbij hebben ze nu nog maar net blu-ray en ik zou helemaal niet weten hoe ze nog veel verbeteringen kunnen brengen aan de PS3.

    Een toch wel iets angstige en gefrustreerde PS3 fan, en dat komt door dit bericht.

    Laten we hopen en eigenlijk denk ik het gewoon dat de PS4 zeker zal wachten tot 3de kwartaal 2011.
    Het zal mss tegelijk komen met de Xbox1440 ofzoiets, de 4de Xbox laten we maar zeggen.

  2.   
    DaxPg's avatar

    Haha, ik ben het met je eens. Alhoewel het er niet al te goed uitziet voor Sony, verwacht ik niet dat de hele boel in duigen zal vallen. In elk geval niet in de nabije toekomst.

  3.   
    Pumbajeffrey's avatar

    Gelukkig maar, ik geniet met volle teugen van me PS3!

    @ nanathan: prachtig gevonden de xbox 1440 (4x de 360). overigens is de xbox dan bij zijn 3e. maar een kniesoor die daarop let 😛

  4.   
    Fawaka-W's avatar

    ps4 zal nog lang nietkomen. dat zouden aandeelhouders nooit goed keuren.
    en denk juist de een van de sterke punten van de ps3 is dat hij betrouwbaar is en lang mee gaat.

  5.   
    Nick Huizinga's avatar

    Nog even en er bestaat geen sony meer dan is Microsoft eindelijk de winnaar van dit potje monopoly 😛

  6.   
    DaxPg's avatar

    Ik denk dat Sony altijd wel zal blijven bestaan. Ze hebben alsnog erg veel andere dingen zoals tv etc maar ook medische apparaten

  7.   
    nanathan's avatar

    Pumbajeffrey schreef, "Gelukkig maar, ik geniet met volle teugen van me PS3!

    @ nanathan: prachtig gevonden de xbox 1440 (4x de 360). overigens is de xbox dan bij zijn 3e. maar een kniesoor die daarop let :P"

    haha ja maar er komt ook nog een Xbox720 want Xbox kan niet mee met de PS3 en anders gaan ze allerhande extras moeten maken zoals ze de HDD speler die je er in het begin moest bijkopen omdat ze gewone dvd’tjes hadden en ze hebben deze strijd toch verloren dus moeten ze wel met blu-ray komen. Mss dat microsoft het nog kan uitstellen tot de PS4 maar dat betwijfel ik.

  8.   
    Bumshakalakabum's avatar

    Mensen dit berichtje gaat over Sony, niet over Microsoft. Dus kom nou eens niet meteen met berichten die nergens opslaan, ik weet wel dat je/jullie als PS3 gebruikers het nu benauwd hebben omdat Sony in een crisisje zit, maar dat will nog niet zeggen dat je dan gelijk je bek opentrekt en het meteen over de 360 hebt 😉

    Changing the world starts with one thing at the time

  9.   
    Slayer61's avatar

    Jah, ze zeiden dat de PS3 wel ongever 10 jaar mee ging en nu zeggen dat er in 2010 een PS4 komt…Belachelijk

    En ik heb pas net mijn PS3 dit jaar 😛

  10.   
    Tha Saint's avatar

    Gelukkig Ik wist wel dat Sony het zou redden 😀

  11.   
    Lashrom's avatar

    Nick Huizinga schreef, "Nog even en er bestaat geen sony meer dan is Microsoft eindelijk de winnaar van dit potje monopoly 😛 "

    Weer een reactie van een fanboy. 😆

    Maar ik denk ook niet dat de PS4 in 2010 zal uitkomen. De PS3 is nu al perfect en hij kan nog steeds worden geperfectioneerd.

  12.   
    Mwehmweh's avatar

    Het zou echt dom zijn om binnen een korte periode een nieuwe playstation uit te brengen, ik denk dat de verkoop dan heel laag zou zijn.