SingStar voor de PS3 krijgt PS2 compatability

Eerder dit jaar kondigde Sony al aan dat via een firmware update SingStar voor de PlayStation 3 gehotswapped kan worden met SingStar voor de PlayStation 2. Hierbij stop je tijdens het spelen van de PlayStation 3 versie van SingStar de PlayStation 2 disc in je PlayStation 3, waardoor ook de tracks van de PlayStation 2 versie beschikbaar zijn om te bezingen. Nu weten we inmiddels ook vanaf wanneer je dit kunt doen: vanaf vandaag, als de nieuwe firmware update voor de PlayStation 3 beschikbaar is.

Na de succesvolle serie SingStar op de PlayStation 2, is het karaoke spel terug in next gen! Met dertig nummers op het Blu-Ray schijfje en nog eens driehonderdvijftig nummers op internet, kun je een goed feestje bouwen met deze nieuwe Singstar. De liedjes die we met ons tekort aan talent zullen verkrachten, zijn onder andere van Blur, Coldplay, Outkast, The Pussycat Dolls en U2. De draadloze microfoons laten dus nog even op zich wachten.

SingStar voor de PlayStation 3 ligt inmiddels in de winkels.

 1.   
  Bello 2185's avatar

  Die 2e voor in de titel klopt volgens mij niet helemaal.

 2.   
  Rijstekorrel's avatar

  Ik heb er niks aan heb dit spel niet maar dacht laat me ps3 maar wel updaten heb ik dat vast gedaan, er is geen nieuwe firmware dus hij is er nog niet ๐Ÿ˜›

 3.   
  Tha Saint's avatar

  Nu moeten ze nog een mooie firmware patch maken waar alle ps2 spellen backward zijn op een niet-backward ps3. ๐Ÿ˜‰
  En dan nog verkopen op PSN store ๐Ÿ™‚

 4.   
  nanathan's avatar

  Dit is zeer goed nieuws.
  Hopelijk doen ze dit ook met buzz

 5.   
  nanathan's avatar

  Tha Saint schreef, "Nu moeten ze nog een mooie firmware patch maken waar alle ps2 spellen backward zijn op een niet-backward ps3. ๐Ÿ˜‰
  En dan nog verkopen op PSN store ๐Ÿ™‚ "

  Eigenlijk vind ik het ook want de 60 gig kan PS2 games afspelen en de 80gig zou een emulator hebben, helaas heb ik een 40 gig en ik vind dat ik dan toch benadeeld wordt.

 6.   
  Flexican's avatar

  nanathan schreef, "

  ”Tha Saint” schreef, "Nu moeten ze nog een mooie firmware patch maken waar alle ps2 spellen backward zijn op een niet-backward ps3. ๐Ÿ˜‰
  En dan nog verkopen op PSN store ๐Ÿ™‚ "

  Eigenlijk vind ik het ook want de 60 gig kan PS2 games afspelen en de 80gig zou een emulator hebben, helaas heb ik een 40 gig en ik vind dat ik dan toch benadeeld wordt."

  Jij bent toch ook niet benadeeld dat jij geen hdd der in hbt zitten? Lijkt mij net zoiets van dat het jou keuze was dat pakket te nemen toch?