Knallen tegen Skynet in nieuwe trailer Terminator: Salvation

Warner Bros. heeft eerder dit jaar al laten weten dat er gewerkt wordt aan een game van de aankomende Terminator-film, genaamd Terminator: Salvation. De ontwikkeling is handen van GRIN, de ontwikkelaar die we kennen van Bionic Commando en de PC-versies van Ghost Recon: Advanced Warfighter 1 en 2. Vandaag krijgen we een eerste trailer te zien van deze game.

Terminator: Salvation is een third-person shooter, waarbij je het op moet nemen tegen de superieure Skynet robots. Naast locaties en tegenstanders uit de film, kent de game ook enkele nieuwe vijanden om tegen te vechten. De game wordt mei 2009 verwacht voor nog onbekende platformen. De Xbox 360 en PlayStation 3 lijken desondanks een redelijke zekerheid.

 1.   
  GTA_Gamer's avatar

  Eindelijk! Nog een Terminator film (en spel ๐Ÿ˜› )!! Hoop dat hij dit keer nog beter wordt !!! 8)
  Dat vorige spel was een flop…. ๐Ÿ˜ก

 2.   
  Tha Saint's avatar

  Das heel mooi en het zat er al aan te komen 8)

 3.   
  Overload14's avatar

  ik vond die toekomstige oorlog altijd boeiender dan dat ze in de tijd reisden voor de leiders te vermoorden dus ik kijk er wel naar uit ๐Ÿ˜€

 4.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  GTA_Gamer schreef, "Eindelijk! Nog een Terminator film (en spel ๐Ÿ˜› )!! Hoop dat hij dit keer nog beter wordt !!! 8)
  Dat vorige spel was een flop…. ๐Ÿ˜ก "

  Mijn vorige was Terminator Rise of The Machines voor de PS2 die zuigde hard maar dat is alweer 4/5 jaar geleden ofzo??? Maar komt Arnold ook nou weer in deze film of niet ??

 5.   
  Xtremie's avatar

  Ik dacht eerst dat ik naar Fallout 3 zat te kijken ๐Ÿ™„