Korte God of War 3 trailer geeft kijker snel een beeld van de game

Erg veel beeldmateriaal van God of War 3 was er nog niet, maar op de Video Gaming Awards is er een nieuwe trailer bijgekomen. De trailer is niet erg lang, maar geeft de kijker toch snel een beeld van de game. We kunnen vooral zien hoe de hoofdpersoon Kratos een aantal vijanden een kopje kleiner maakt, maar ook horen we hem over wraak praten.

God of War 3 zal ontwikkeld worden voor 1080p (progressive) graphics en de game zal gebruik maken van de rumblecontrollers van de PlayStation 3, die op het moment van verschijnen al lang te verkrijgen zijn. Verdere details over het verhaal en de gameplay ontbreken vooralsnog.

God of War 3 verschijnt voor de PlayStation 3, maar heeft nog geen releasedatum.

 1.   
  jungler's avatar

  nice 8)

 2.   
  nanathan's avatar

  heerlijke graphics. Mss is dit wel een RPG die in men kast komt te staan, maar toch even afwachten op meer info en andere games.

 3.   
  Rijstekorrel's avatar

  Hd trailer net gekeken deze ga ik met plezier op me ps3 met hdtv spelen (H)

 4.   
  Tha Duck's avatar

  nanathan schreef, "heerlijke graphics. Mss is dit wel een RPG die in men kast komt te staan, maar toch even afwachten op meer info en andere games."

  Als je op een RPG hoopt, zit je best wel verkeerd. 馃槢

 5.   
  jumoeder's avatar

  moet een ps3 kopen. moet een ps3 kopen. moet een ps3 kopen. moet een ps3 kopen. moet een ps3 kopen. moet een ps3 kopen. moet een ps3 kopen. moet een ps3 kopen. moet een ps3 kopen. moet een ps3 kopen. moet een ps3 kopen. moet een ps3 kopen. moet een ps3 kopen. moet een ps3 kopen. moet een ps3 kopen. moet een ps3 kopen. moet een ps3 kopen. moet een ps3 kopen. moet een ps3 kopen. moet een ps3 kopen. moet een ps3 kopen. moet een ps3 kopen. moet een ps3 kopen.

 6.   
  mastertje's avatar

  op dit soort momenten vind ik het echt jammer dat ik geen Ps 3 heb maar een Xbox360.
  Wat ziet deze game er toch geweldig uit 馃槷

 7.   
  zombieater's avatar

  Deze game wordt zoooooooooooowwwww goed, hiervoor heb ik mede een ps3 gekocht 馃榾 馃榾 馃榾 D茅 game van het jaar 馃榾 馃榾 zkrzzz mooie trailer, vooral die dingen aan zijn handen (leeuwenkoppen ofzo) 馃榾 馃榾 馃榾

 8.   
  Deadly-L's avatar

  DAMMNNNN TO NICE MUST HALEN 馃榾

 9.   
  Lashrom's avatar

  Zalig ! Must have voor elke Ps3 gamer.

 10.   
  Garuda's avatar

  YEAH gewoon weer n dikke game voor de Ps3 馃槅

 11.   
  Sarge's avatar

  nanathan schreef, "heerlijke graphics. Mss is dit wel een RPG die in men kast komt te staan, maar toch even afwachten op meer info en andere games."

  is dit niet meer hack en slash, of zoiets?? 馃槙 8)

 12.   
  mrxthereal's avatar

  Ziet er zeker goed uit maar ik had verwacht echt helemaal ”blown away ” te zijn door de graphics wat niet helemaal het geval is. Nou ja ze hebben er nog een heel jaar voor en dit wordt zoiezo toch wel een hele vette titel, en grafisch wordt er in het laatste jaar zeker nog heel veel verbeterd, terwijl het er nu dus al goed uit ziet.

 13.   
  Jostii's avatar

  zombieater schreef, "Deze game wordt zoooooooooooowwwww goed, hiervoor heb ik mede een ps3 gekocht 馃榾 馃榾 馃榾 D茅 game van het jaar 馃榾 馃榾 zkrzzz mooie trailer, vooral die dingen aan zijn handen (leeuwenkoppen ofzo) 馃榾 馃榾 馃榾 "

  Ja sluit ik mij HELEMAAL bij aan dit wordt zo’n vette game echt niet normaal, kan niet meer wachten tot ik samen met kratos weer veele liter (lees: 100 kub) bloed mag gaan vergieten 8) 馃榾 en idd die leeuwenkoppen klonken en oogden superwreed 8) 馃榾 SWEEET

 14.   
  Tha Saint's avatar

  Ongelooflijk kort, maar wel ongelooflijk mooi 馃榾 馃榾 8)

 15.   
  Overload14's avatar

  MOET DEZE GAME NU HEBBEN !!! >.< deze word zeker de beste God of war game HEBBE HEBBE HEBBE !!! >.<

 16.   
  Tha Destiny's avatar

  Zie nog niet heel veel vernieuwingen (behalve grafisch dan :P) ten opzichte van deel 1 en 2, ik verwacht ook geen grote veranderingen het zal meer evolutie dan revolutie zijn.

  Game blijft natuurlijk gruwelijk goed.

 17.   
  game_expert's avatar

  Deze game staat als verste boven aan in mijn verlanglijstje !! 馃槢 馃槢

 18.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  The God is back on his throne!! Ik hoop erg dat ie v贸or sinterklaas (2009) al in de winkels ligt 8)

 19.   
  Overload14's avatar

  Gamer4Ever-NL schreef, "The God is back on his throne!! Ik hoop erg dat ie v贸or sinterklaas (2009) al in de winkels ligt 8) "

  voor sinterklaas is hij er zeker. Ik hoorde dat hij in april uitkwam maar ben zelf niet zeker maar zelf hoop ik dat ik niet lang moet wachte 馃榾

 20.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Overload14″][quote=”Gamer4Ever-NL schreef, "The God is back on his throne!! Ik hoop erg dat ie v贸or sinterklaas (2009) al in de winkels ligt 8) "

  voor sinterklaas is hij er zeker. Ik hoorde dat hij in april uitkwam maar ben zelf niet zeker maar zelf hoop ik dat ik niet lang moet wachte :D[/quote]

  April is bijna ja maar God of War II was ook ongeveer dacht ik in dat kwartaal al aanwezig in amerika

 21.   
  Fawaka-W's avatar

  *hemels geluid*

 22.   
  Pumbajeffrey's avatar

  Deze game vraagt erom! Deze komt ook in de kast!

 23.   
  Slayer61's avatar

  O_o HOLY Sh*t, Deze is gruwelijk vet ik heb ook de vorige delen gespeeld. Deze en Killzone 2 staan op mijn verlanglijstje 馃榾