Nieuw map pack voor Gears of War 2 vanaf vandaag te koop

Tijdens de Spike Video Gaming Awards (VGA) werd een nieuw map pack voor Gears of War 2 aangekondigd. Het map pack zal uit drie nieuwe levels bestaand, waarvan twee multiplayer levels en èèn horde level. De namen van de levels zijn Flood, Gold Rush en Fuel Station en het gehele pakket zal het Combustible Map Pack heten. Dit pakket zal 800 Microsoft Points gaan kosten.

Update: Eerder stond in dit bericht dat het Map Pack vanaf morgen te downloaden was. Maar dit is niet het geval want het pakket is vanaf nu te downloaden via Xbox Live.


Gears of War 2 is het vervolg op de Xbox 360-topper uit 2006, die eind 2007 ook voor de PC-verscheen. Deze tweede game uit de trilogie wordt ontwikkeld met behulp van de Unreal Engine 3.5, waarmee we nog mooiere graphics mogen verwachten. Daarnaast bevat de game vier nieuwe wapens, extra melee moves en is het mogelijk om luchtvoertuigen te besturen. Ook de speelduur van de game wordt door Epic aangepakt, want de game zal een dubbele speelduur krijgen vergeleken met het origineel.

Lees meer over Gears of War 2 in onze knallende review!

Gears of War 2 is reeds verschenen voor de Xbox 360.

 1.   
  delta62's avatar

  Cool!

 2.   
  Wouter's avatar

  Huh? Ik wist dat helemaal niet, dat dit map pack zou uitkomen. Even MS points halen dan. 🙂

 3.   
  mrxthereal's avatar

  Hebben ze die matchmaking al goed onder controle? Als dat niet zo is vind ik dit maar dom, eerst maar eens zorgen dat je game volledig af is en goed werkt voordat je extra maps erbij gooit om geld binnen te harken. Als dat wel zo is is het relaxed maar anyway de maps zien er goed uit.