Fable II Knothole Island achievements bekend gemaakt

Zoals eerder aangekondigd komt Fable II met de Knothole Island add-on op 22 december. Voor degenen die het spel al hebben uitgespeeld en maar niet genoeg van de achievements krijgen, zijn er straks nog drie meer extra achievements te voltooien om die fel begeerde gamerscore points te behalen. Daarnaast lijkt het erop dat deze achievements gamers ook aansporen om meer multiplayer te spelen. Lionhead zal ook een patch uitbrengen die de mogelijkheid biedt om Knothole Island te spelen als je de add-on zelf niet hebt. Natuurlijk moet je dan wel een maatje hebben die de add-on wel heeft.

De achievements:

  • The Collector (25GS) — Acquire all the mystery items in The Box of Secrets shop, or see another Hero to do so.
  • The Meteorologist (50GS) — Bring all of Knothole Island’s weather problems under control, or help another Hero to do so.
  • The Bibliophile (25GS) — Find all the books detailing the history of Knothole Island, or help another Hero to do so. “

Dus mocht je er bij deze drie niet meer uitkomen, dan kun je altijd nog de hulp van een medespeler inschakelen.

Fable 2 bouwt verder voort op de succesformule van het eerste deel. Deze kende behoorlijk wat teleurstellingen, maar Fable 2 belooft dit allemaal goed te gaan maken. De verhaallijn lijkt behoorlijk veel op die van het orgineel. Weer ben je een klein kindje wanneer je familie wordt ontvoerd. Vervolgens groei je op en wil je ze redden, maar daarbij kom je in een veel groter plot terecht. Je zal de wereld moeten redden en dat gebeurt natuurlijk niet zomaar.
Fable 2 wordt weer dezelfde klassieke RPG als het eerste deel. De keuze tussen goed en slecht staat wederom centraal, je daden zullen gevolgen hebben voor de rest van de game. Ook kun je er ditmaal voor kiezen om met een vrouw in plaats van een man te spelen. Daarnaast is het wederom mogelijk om huizen, winkels, kastelen en zelfs heel Albion te kopen. En de optie om te trouwen en even lekker te batsen is er ook nog steeds.

Wil je meer weten over Fable II? Lees dan ook eens onze review.

Fable 2 is inmiddels verschenen voor de Xbox 360.

 1.   
  robbie lans's avatar

  ik hoop dat er ooit een prijsvraag komt over fable 2 dat je de game kan winnen 😀

 2.   
  Wouter's avatar

  Ik zou er niet op rekenen. Als er een prijsvraag over Fable II zou zijn, zou hij al lang geweest zijn. 😉

 3.   
  robbie lans's avatar

  het zou wel leuk geweest zijn 🙂

 4.   
  delta62's avatar

  Maar 100GS?