In de lente aan de Final Fantasy

Hoewel er nog weinig bekend is over de release van Final Fantasy XIII voor de PS3 zullen de nintendo eigenaren aankomende lente al kunnen genieten van een nieuwe Final Fantasy. Square-Enix heeft namelijk bekend gemaakt dat de nieuwe final fantasy voor de Wii en de DS uit zal komen in de lente van 2009. Dus als de zon schijnt kun je lekker buiten zitten met dit nieuwe avontuur.

Het verhaal van Final Fantasy Crystal Chronicals: Echoes of Time gaat over een jongeman die triomfantelijk terugkeert van een met monsters bezaaid bos voor een Helden ritueel. Kort daarna wordt een meisje uit het dorp ernstig ziek met de mysterieuze “crystal sickness”. De jonge held wil een remedie zoeken voor de dame in nood en verlaat voor het eerst in zijn leven zijn afgezonderde dorp om te zoeken naar de crystals. De held komt erachter dat de crystals alleen maar relikwieën van het verleden zijn en niet meer bestaan.

FFCC: Echoes of Time zal de mogelijkheid bieden om de Wii en de DS aan elkaar te koppelen. Zo kun je bijvoorbeeld items uitwisselen en met elkaar spelen. De platforms kunnen aan elkaar gekoppeld worden door middel van een Wi-Fi connectie.

Ook al moeten we nog een tijdje wachten op de game zelf, hier zijn vast een paar screenshots.

[SCREENSHOTS]

  1.   
    Flexican's avatar

    Vet dat je de Wii en DS dan kan koppelen:D

    Gebruik me PSP wel is op de PS3 als rearvieuw mirror:P

    Maar dit is ook zekers vet:D