Fable II Knothole Island komt op 22 december

Fable II Knothole Island zal definitief te downloaden zijn op 22 december. Dat heeft Microsoft aan Eurogamer verteld. Het pakketje zal dus vanaf 22 december te downloaden zijn via Xbox Live en kost 800 Microsoft Points, wat overeen komt met €9,60. Voor die prijs krijg je een heel nieuw eiland om te verkennen met verscheidene nieuwe quests en opdrachten. Daar komen nog verschillende nieuwe items bij als Knight’s Boots, Assassin’s Gloves en Weight Loss Potions.

Fable 2 bouwt verder voort op de succesformule van het eerste deel. Deze kende behoorlijk wat teleurstellingen, maar Fable 2 belooft dit allemaal goed te gaan maken. De verhaallijn lijkt behoorlijk veel op die van het orgineel. Weer ben je een klein kindje wanneer je familie wordt ontvoerd. Vervolgens groei je op en wil je ze redden, maar daarbij kom je in een veel groter plot terecht. Je zal de wereld moeten redden en dat gebeurt natuurlijk niet zomaar.
Fable 2 wordt weer dezelfde klassieke RPG als het eerste deel. De keuze tussen goed en slecht staat wederom centraal, je daden zullen gevolgen hebben voor de rest van de game. Ook kun je er ditmaal voor kiezen om met een vrouw in plaats van een man te spelen. Daarnaast is het wederom mogelijk om huizen, winkels, kastelen en zelfs heel Albion te kopen. En de optie om te trouwen en even lekker te batsen is er ook nog steeds.

Fable 2 is inmiddels verschenen voor de Xbox 360.

 1.   
  joramovic's avatar

  jahoe niet overdreven duur voor dlc , nu alleen nog wachten tot ik fable II ontvang, nog een weekje ofzo

 2.   
  Ariose's avatar

  Huh eerst was het 12 december. 🙁

 3.   
  Flexican's avatar

  Nice nice:-) Vond fable al leuk:P Nu fable 2:D