PC-versie Burnout Paradise krijgt trial van volledige versie

Burnout Paradise gaat al sinds het begin van dit jaar los op de Xbox 360 en PlayStation 3, maar de game zal vanaf februari straks ook op de PC verschijnen. Deze PC-versie zal naast de originele game ook de extra content van de consoles bevatten, namelijk de Cagney update, het Bikes Pack en het Party Pack. Nog te verschijnen content voor de consoles zal in de toekomst ook voor de PC worden uitgebracht.

Ontwikkelaar Criterion had helemaal goed nieuws te melden, want medio februari zal men ook een trial vrijgeven, waarmee de hele game te spelen is, inclusief de multiplayer voor acht spelers. Hiermee kunnen PC-gamers direct controleren hoe goed de game draait op hun systeem.

De trial wordt gehost door de websites van Criterion en Electronic Arts en zal alleen een bepaalde periode te spelen zijn. Je hebt echter geen disc nodig om de trial te spelen, dus je kunt dit volledige voorproefje ook makkelijk delen met vrienden.

In Burnout Paradise draait het nog steeds om het basisprincipe: drive and destruct. Zo veel mogelijk ongelukken en vernielingen is het ultieme doel. Het racen zal zich afspelen in Paradise City, een stad vol drukke wegen en kruispunten. Je krijgt een rijbewijs tot je beschikking, waarop al je acties worden vastgelegd. En hoe meer chaos en brokstukken je veroorzaakt, des te hoger zal je reputatie worden. Een hogere reputatie zal uiteindelijk leiden tot steeds sterker wordende Burnout-legendes om tegen te racen. Leef je uit met de nieuwe stunt modus en versla je tegenstanders in de competitieve online play.

Voor meer informatie over Burnout Paradise check je onze review!

Burnout Paradise ligt al in de winkelrekken voor de Xbox 360 en PlayStation 3. Een PC-versie verschijnt medio februari 2009.

 1.   
  mrxthereal's avatar

  Vet alleen ik heb hem net besteld voor m’n Xbox 360, want ik vind racegames gewoon niet zo lekker werken met toetsenbord.

 2.   
  Mattmerize's avatar

  mrxthereal schreef, "Vet alleen ik heb hem net besteld voor m’n Xbox 360, want ik vind racegames gewoon niet zo lekker werken met toetsenbord."

  Daar hebben een PC-gamers een gaaf gamestuur voor. Toch?

 3.   
  mrxthereal's avatar

  Matthijsjuh schreef, "

  ”mrxthereal” schreef, "Vet alleen ik heb hem net besteld voor m’n Xbox 360, want ik vind racegames gewoon niet zo lekker werken met toetsenbord."

  Daar hebben een PC-gamers een gaaf gamestuur voor. Toch?"

  Jaah dat is waar alleen vind ik dat bestwel duur… dat is alleen voor de die-hard racefans op de PC en dat ben ik dan ook weer niet.

 4.   
  -050- Critical's avatar

  mrxthereal schreef, "

  ”Matthijsjuh” schreef, "[quote=”mrxthereal”].."

  Daar hebben een PC-gamers een gaaf gamestuur voor. Toch?"

  Jaah dat is waar alleen vind ik dat bestwel duur… dat is alleen voor de die-hard racefans op de PC en dat ben ik dan ook weer niet.[/quote]

  nouja duur. ik heb 60 euro voor een saitek r 440. licht heerlijk in de hand…
  Ok t is geen g25 of porshe stuur maargoed. ๐Ÿ˜‰

 5.   
  Bello 2185's avatar

  Das wel handig! =) Kan ik die game eerst even testen.

 6.   
  mitchelltje9's avatar

  chillend ๐Ÿ˜€

 7.   
  Garuda's avatar

  k vind die sturen maar klote werken hoor ๐Ÿ‘ฟ

 8.   
  )GN(-Erik's avatar

  mrxthereal schreef, "Vet alleen ik heb hem net besteld voor m’n Xbox 360, want ik vind racegames gewoon niet zo lekker werken met toetsenbord."

  Er zijn genoeg racegames die niet goed werken met een stuur hoor ๐Ÿ˜› Denk maar eens aan al die Sci Fi race games als F-zero, Wipeout, Starwars Pod racer en nog meer van zulke games zijn niet echt lekker te besturen met een stuur ๐Ÿ˜‰ Oh ja ook Trackmania is relaxter met toetsenbord. Maar simulatie racers zijn wel beter met stuur ja.

 9.   
  gappower's avatar

  burnout paraidse ownt zo hard! toch wel handig als je een ps3 bezitter bent. Alles games komen vroeger uit op ps3

 10.   
  nanathan's avatar

  Eindelijk komt ie er voor de PC. Zo kunnen de pc-gamers ook genieten van deze heerlijke geflipte game.
  De beste en mooieste crashes, enkel op Burnout

 11.   
  Flexican's avatar

  verhaal schreef, "want medio februari zal men ook een trial vrijgeven, waarmee de hele game te spelen is, inclusief de multiplayer voor acht spelers. Hiermee kunnen PC-gamers direct controleren hoe goed de game draait op hun systeem. "

  Haha perfect:D dat is dan wel weer voordeel van PC:$ alle DLC gratis:D en free trial:D