Rock Band DLC passeert de 28 miljoen downloads

Dat downloadable content voor games zoals Rock Band populair is wisten we uiteraard al, maar hoe populair precies is pas recentelijk gebleken. Vandaag is namelijk bekend geworden dat er in totaal 28 miljoen keer songs zijn gedownload voor Rock Band en Rock Band 2. Begin dit jaar stond de teller nog op 2.5 miljoen wat betekent dat er dit jaar zo’n 25.5 miljoen keer een downloadbare track voor Rock Band over de virtuele toonbank is gegaan.

Rock Band is een game die de muzikale jongensdroom in een virtuele vorm moet overgieten naar de next-gen consoles. Rock Band wordt ontwikkeld door Harmonix, een ontwikkelaar die mede verantwoordelijk was voor de Guitar Hero-reeks. De game kan worden gespeeld met vier man waarmee je door middel van controllers in de vorm van instrumenten (microfoon, twee gitaren en een drumstel) muziek van grote rocksterren kunt naspelen. Het overgrote deel van de songs bevat natuurlijk stevige rock, maar ook genres als classic en country zijn inbegrepen.

Rock Band is reeds verschenen voor de Xbox 360. Versies voor de PlayStation 2, PlayStation 3 en Wii volgen later dit jaar.

Wil je weten of wij Rock Band een swingende game vonden? Check dan snel onze review.

 1.   
  kasper1221's avatar

  muziek games zijn helemaal in
  😆

 2.   
  Darkknight's avatar

  ”kasper1221″ schreef, "muziek games zijn helemaal in
  😆 "

  zeker pas geleden nog world tour gehaald

 3.   
  Flexican's avatar

  Ik speel dit wel is met kameraden:P Net zo grappig spel is dit:D