Street Fighter IV Limited Edition onthuld

Capcom heeft bekendgemaakt dat er een Limited Edition van Street Fighter IV zal verschijnen voor zowel de PlayStation 3 als de Xbox 360 versie. De beperkte oplage bevat twee actiepoppetjes, een anime film, een strategy guide en exclusieve toegang tot niet nader bepaalde downloadable content.

De actiepoppetjes zijn Ryu en Crimson Viper. De strategy guide komt in de vorm van een comic art book met details over de bewegingen en biografie van Viper, Abel, El Fuerte en Rufus. De speciaal voor Street Fighter IV gemaakte anime film komt op een aparte disc samen met een selectie van pre-release trailers.

Street Fighter IV logo

“Hadouken!” is terug! Street Fighter IV neemt je weer mee terug naar de wereld van Street Fighter. Deel 4 is nog altijd trouw aan de bekende principes van de serie. Zo speelt het spel nog steeds 2D, zijn de vuurballen terug én bekende moves en personages uit deel 2 en 3 maken hun terugkeer. Maar er is ook vernieuwing te vinden, zoals de Revenge Gauge, de mogelijkheid om online te knokken en de nieuwe 3D look.

Wil je nu al meer weten over Street Fighter IV? Lees dan onze Fast Foward.

Street Fighter IV verschijnt op 20 februari 2009 voorde  Xbox 360 en PlayStation 3. Een releasedatum voor de PC versie is nog onbekend.

[SCREENSHOTS]

  1.   
    kasper1221's avatar

    bestaat dat nog 😛

  2.   
    M@tthijs's avatar

    Inderdaad jah 🙄

  3.   
    Flexican's avatar

    Rechtstreeks uit de oude doos:P

  4.   
    nanathan's avatar

    Was vroeger best wel een vet spel, alleen zijn er nu wel betere maar laten we maar eerst afwachten.