Gamersnet.nl

Activision onthult Call of Duty: Modern Warfare 2 en Guitar Hero 5

Tijdens het presenteren van diverse financiële verslagen, heeft uitgever Activision weer een aantal prettige nieuwtjes de wijde wereld in weten te sturen. Uit de verslagen blijkt namelijk dat er aan geïntegreerde commercials wordt gewerkt, onder andere voor Guitar Hero 5. Gezien de franchise viel een vijfde deel zeker te verwachten, maar nu is het dus ook vanuit de officiële hoek naar buiten gekomen.

Daarnaast is er ook iets meer duidelijk over de toekomst van Call of Duty, want Activision liet ook doorschemeren dat Infinity Ward met Call of Duty: Modern Warfare 2 bezig is. We kunnen ons dus vast voorbereiden op een volgende oorlog in een wellicht hedendaagse setting, al laat de concrete invulling zich nog altijd raden. Dit deel moet in de herfst van 2009 verschijnen.

Ook een interessante melding was het gegeven dat de nieuwe Tony Hawk-game niet met een gewone controller gespeeld zal worden. Precieze details ontbreken nog, maar we gaan alvast uit van een bijbehorend skateboard.

Verder verschijnen er ook nog twee titels van Bizarre Creations, bekend van onder andere Project Gotham Racing en The Club, onder de vlag van Activision Blizzard. De eerste is een James Bond racer, die niet gebonden is aan een film en in september 2009 zal verschijnen. De tweede titel is ook een racegame, die werd omschreven als “Mario Kart meets Forza.”

Dit alles geeft in elk geval weer genoeg stof tot nadenken en speculeren…