Patch voor Fable II is bijna klaar

Liefhebbers van een sfeervolle fantasy-RPG zijn al tijden bezig met Fable II, maar geheel foutloos was de game niet. Gelukkig zit ontwikkelaar Lionhead niet stil, want we kunnen spoedig weer een patch verwachten. De ontwikkelaar laat vandaag weten dat de patch momenteel afgerond en getest wordt.

Je kunt hier bekijken wat er allemaal opgelost wordt met de patch. In elk geval worden diverse bugs en vastlopers verholpen die soms kunnen optreden tijdens verschillende missies.

Fable II bouwt verder voort op de succesformule van het eerste deel. Deze kende behoorlijk wat teleurstellingen, maar Fable 2 belooft dit allemaal goed te gaan maken. De verhaallijn lijkt behoorlijk veel op die van het orgineel. Weer ben je een klein kindje wanneer je familie wordt ontvoerd. Vervolgens groei je op en wil je ze redden, maar daarbij kom je in een veel groter plot terecht. Je zal de wereld moeten redden en dat gebeurt natuurlijk niet zomaar.

Fable II wordt weer dezelfde klassieke RPG als het eerste deel. De keuze tussen goed en slecht staat wederom centraal, je daden zullen gevolgen hebben voor de rest van de game. Ook kun je er ditmaal voor kiezen om met een vrouw in plaats van een man te spelen. Daarnaast is het wederom mogelijk om huizen, winkels, kastelen en zelfs heel Albion te kopen. En de optie om te trouwen en even lekker te batsen is er ook nog steeds.

Wil je meer weten over Fable II? Lees dan ook eens onze review.

Fable II is inmiddels verschenen voor de Xbox 360.

 1.   
  Kilerden's avatar

  Yey, Update 😀

 2.   
  craz's avatar

  Kilerden_HELL schreef, "Yey, Update :D"

  😀